-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 99.6 קק״ל 996.0 קק״לפחמימות 10.0 גרם 100.0 גרםשומן 7.6 גרם 76.4 גרםנתרן 746.5 מ״ג 7465.1 מ״גחלבון 6.1 גרם 60.8 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 17.9 גרםשומן רווי 0.9 גרם 8.6 גרםכולסטרול 118.2 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 41.8 מ״ג 417.5 מ״גברזל 1.3 מ״ג 12.9 מ״גאשלגן 257.3 מ״ג 2572.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.4 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות100
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 99.6 קק״ל 996.0 קק״לפחמימות 10.0 גרם 100.0 גרםשומן 7.6 גרם 76.4 גרםנתרן 746.5 מ״ג 7465.1 מ״גחלבון 6.1 גרם 60.8 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 17.9 גרםשומן רווי 0.9 גרם 8.6 גרםכולסטרול 118.2 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 41.8 מ״ג 417.5 מ״גברזל 1.3 מ״ג 12.9 מ״גאשלגן 257.3 מ״ג 2572.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 100 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
ספרינג רולז
-
10 דפי אורז בינוניים
-
100 גרם אטריות שעועית
-
4 ביצים L
-
5 גבעולי אספרגוסים
-
1 מלפפון ירוק בינוני
-
1 גזר בינוני
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1 צרור עירית
-
1 צרור נענע
רוטב
-
1/4 כוס מים
-
1 כף סוכר חום
-
1 בצל שאלוט בינוני
-
1 שן שום
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1/3 כוס מיץ ליים
-
1/4 כוס רוטב דגים
-
1/4 כוס רוטב סויה
אופן הכנה
- משרים את האטריות בקערה עם מים קרים כ-30 דקות. מכינים חביתה עבה מהביצים. חולטים את האספרגוס בסיר עם מים רותחים. חוצים את המלפפון והגזר לאורכם וחותכים לגפרורים דקים, חותכים את הפלפל לגפרורים דקים. חותכים את העירית למקטעים באורך 6 ס”מ. קוצצים את השאלוט, השום, הצ’ילי והג’ינג’ר. מרתיחים מים בקומקום.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את רכיבי הרוטב בקערה עד שהסוכר נמס. משהים כ-15 דקות למיזוג הטעמים.
- מסננים את האטריות מהמים הקרים ומעבירים לקערה. יוצקים על האטריות מים רותחים, משהים כ-10 שניות ומעבירים למסננת.
- מרטיבים מגבת ופורסים על משטח העבודה. מכינים קערה עם מים קרים. טובלים דף אורז אחד במים ומוציאים מיד. מניחים על המגבת הרטובה.
- מניחים על השליש העליון של דף האורז שורה של 4 עלי נענע, כשצידם החלק כלפי מטה. מניחים מעל את הירקות, החביתה ואטריות השעועית. מתחילים לגלגל לגליל הדוק, במחצית הדרך מקפלים פנימה את צידי הדף וממשיכים לגלגל.
- מגישים את הרולים עם הרוטב.
אופן הכנה
- משרים את האטריות בקערה עם מים קרים כ-30 דקות. מכינים חביתה עבה מהביצים. חולטים את האספרגוס בסיר עם מים רותחים. חוצים את המלפפון והגזר לאורכם וחותכים לגפרורים דקים, חותכים את הפלפל לגפרורים דקים. חותכים את העירית למקטעים באורך 6 ס”מ. קוצצים את השאלוט, השום, הצ’ילי והג’ינג’ר. מרתיחים מים בקומקום.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את רכיבי הרוטב בקערה עד שהסוכר נמס. משהים כ-15 דקות למיזוג הטעמים.
- מסננים את האטריות מהמים הקרים ומעבירים לקערה. יוצקים על האטריות מים רותחים, משהים כ-10 שניות ומעבירים למסננת.
- מרטיבים מגבת ופורסים על משטח העבודה. מכינים קערה עם מים קרים. טובלים דף אורז אחד במים ומוציאים מיד. מניחים על המגבת הרטובה.
- מניחים על השליש העליון של דף האורז שורה של 4 עלי נענע, כשצידם החלק כלפי מטה. מניחים מעל את הירקות, החביתה ואטריות השעועית. מתחילים לגלגל לגליל הדוק, במחצית הדרך מקפלים פנימה את צידי הדף וממשיכים לגלגל.
- מגישים את הרולים עם הרוטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
רעיון גאוני להוסיף חביתה לספרינג רול! יצא מעולה!