ללא גלוטן: פרגיות בקרם קוקוס

אוהבים טעמים אסייאתים? הנה לכם מתכון ללא גלוטן של פרגיות בקרם קוקוס בזיליקום. מנה כל כך טעימה, בחצי שעה של הכנה. תהנו
אוהבים טעמים אסייאתים? הנה לכם מתכון ללא גלוטן של פרגיות בקרם קוקוס בזיליקום. מנה כל כך טעימה, בחצי שעה של הכנה. תהנו
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    908
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 907.9 קק״ל 3631.6 קק״ל
    פחמימות 67.2 גרם 268.9 גרם
    שומן 48.8 גרם 195.2 גרם
    נתרן 938.4 מ״ג 3753.4 מ״ג
    חלבון 48.2 גרם 192.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 25.9 גרם 103.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.4 מ״ג 133.8 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 559.1 מ״ג 2236.3 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    908
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 907.9 קק״ל 3631.6 קק״ל
    פחמימות 67.2 גרם 268.9 גרם
    שומן 48.8 גרם 195.2 גרם
    נתרן 938.4 מ״ג 3753.4 מ״ג
    חלבון 48.2 גרם 192.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 25.9 גרם 103.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.4 מ״ג 133.8 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 559.1 מ״ג 2236.3 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פרגית

קרם בזיליקום

הגשה


אופן הכנה

  1. בקערית מערבבים היטב קוביות פרגית, סויה וקורנפלור עד להטמעה.
  2. בסיר בינוני, על להבה גבוהה, מחממים שמן וצורבים את הפרגית היטב עד לקבלת צבע זהוב על גבול השחום.
  3. מעבירים את הפרגית לצלחת ומניחים בצד. מנמיכים את הלהבה לעוצמה בינונית.
  4. באותו הסיר שצרבנו את הפרגית מטגנים בצל, מוסיפים מלח דק ומזהיבים.
  5. ברגע שהבצל קיבל צבע חום-בהיר, מוסיפים את הג׳ינג׳ר, הלמון גראס ושיני השום וצורבים יחד עד לקבלת צבע שחום לבצל.
  6. שופכים פנימה את קרם הקוקוס, מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה הכי קטנה.
  7. מוסיפים את גרידת הליים ועלי הבזיליקום ובעזרת בלנדר מוט טוחנים היטב את הרוטב למרקם חלק.
  8. מוסיפים רוטב סויה לקרם, מחזירים את הפרגית לסיר ומבשלים יחד במשך 25 דקות.
  9. במקביל מרתיחים סיר עם מים, כ-3 דקות לפני סיום בישול העוף. מוסיפים למים את אטריות האורז לבישול של 3 דקות עד להתרככות כפי שכתוב על גב האריזה.
  10. מניחים בתחתית קערה את אטריות האורז שבישלנו, מעל מוזגים את העוף עם קרם הבזיליקום, מניחים חצי ליים בדופן הקערה ומפזרים צ׳ילי גרוס מעל המנה. בתאבון
ללא גלוטן - פרגיות בקרם קוקוס1
ללא גלוטן - פרגיות בקרם קוקוס בזיליקום. צילום: רובי מיכאל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות