סנו רקע

כמו במסעדה: מאפה פרגית בסגנון מוסחאן על פיתה רכה

מוסאחן היא מנה מהמטבח הערבי, המשלבת בין פרגית לבין בצק וגורמת לריחות נפלאים למלא את הבית ולעורר בנו רעב למנה מנחמת
מוסאחן היא מנה מהמטבח הערבי, המשלבת בין פרגית לבין בצק וגורמת לריחות נפלאים למלא את הבית ולעורר בנו רעב למנה מנחמת
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    244
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 244.0 קק״ל 731.9 קק״ל
    פחמימות 22.0 גרם 66.1 גרם
    שומן 17.3 גרם 52.0 גרם
    נתרן 527.4 מ״ג 1582.2 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 7.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 13.6 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 63.5 מ״ג 190.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 341.6 מ״ג 1024.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    244
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 244.0 קק״ל 731.9 קק״ל
    פחמימות 22.0 גרם 66.1 גרם
    שומן 17.3 גרם 52.0 גרם
    נתרן 527.4 מ״ג 1582.2 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 7.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 13.6 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 63.5 מ״ג 190.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 341.6 מ״ג 1024.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור

מוסחאן, מכירים? עיקרית מרשימה שעושה את הארוחה- פרגית עוף בתיבול מטריף על מצע בצל מקורמל, ומתחת לכל זה פיתה רכה שסופגת את כל התיבול. יאמי !

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

  • 3 פיתות גדולות
    אפשר גם שלוש לאפות גדולות

אופן הכנה

  1. מקרמלים את הבצל הסגול על אש נמוכה עם מעט שמן, עד שמתרכך. מתבלים בסומק.
  2. מערבבים את כל חומרי התיבול ומכניסים לשקית זיפר סנו סושי יחד עם הפרגית.
  3. מערבבים היטב בתוך הזיפר ומשאירים למנוחה במשך חצי שעה.
  4. במחבת עמוקה צולים מעט את הפרגית.

    הכנת הפרגיות על המחבת. צלם: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
    הכנת הפרגיות על המחבת. צלם: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  5. מחממים תנור ל- 220 מעלות.
  6. מניחים נייר אפייה סנו סושי ורדיד אלומיניום סנו סושי על תבנית אפייה.
  7. מסדרים על נייר האפייה את הלאפות. מפזרים את הבצל המקורמל ומעליו את הפרגית.

    מסדרים את כל המרכיבים יחד למנה אחת נפלאה. צלם: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
    מסדרים את כל המרכיבים יחד למנה אחת נפלאה. צלם: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  8. סוגרים מעל עם עוד רדיד אלומיניום, שיכסה ויעטוף את הכול.
  9. מכניסים לתנור ל-20 דקות .
מוסחאן מושלם. צלם: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מוסחאן מושלם. צלם: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
tip

טיפ סנו סושי

לא רוצים ללכלך קערות מיותרות או את הידיים? השתמשו בשקיות הזיפר עם הסליידר לערבוב נוח ולא מלכלך של הפרגיות עם התבלינים!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמו במסעדה: מאפה פרגית בסגנון מוסחאן על פיתה רכה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות