עוגה בחושה אספרסו, קינמון ופקאן
עוגת אספרסו בחושה עם הפתעה בפנים. עוגת אספרסו עם מלית פקאנים וקינמון. קלה, עסיסית ומתאימה לכל שעה ביום, ולכן היא עוגת שבת מנצחת
עוגת אספרסו בחושה עם הפתעה בפנים. עוגת אספרסו עם מלית פקאנים וקינמון. קלה, עסיסית ומתאימה לכל שעה ביום, ולכן היא עוגת שבת מנצחת
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4099.2 קק״ל 4099.2 קק״לפחמימות 469.2 גרם 469.2 גרםשומן 222.7 גרם 222.7 גרםנתרן 3964.3 מ״ג 3964.3 מ״גחלבון 66.6 גרם 66.6 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 5.7 גרםשומן רווי 22.8 גרם 22.8 גרםכולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 230.1 מ״ג 230.1 מ״גברזל 8.0 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 880.2 מ״ג 880.2 מ״גאבץ 7.0 מ״ג 7.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות4099
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4099.2 קק״ל 4099.2 קק״לפחמימות 469.2 גרם 469.2 גרםשומן 222.7 גרם 222.7 גרםנתרן 3964.3 מ״ג 3964.3 מ״גחלבון 66.6 גרם 66.6 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 5.7 גרםשומן רווי 22.8 גרם 22.8 גרםכולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 230.1 מ״ג 230.1 מ״גברזל 8.0 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 880.2 מ״ג 880.2 מ״גאבץ 7.0 מ״ג 7.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 4099 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית
-
1/2 כוס אגוזי פקאןקצוצים
-
4 כפות סוכר חום כהה
-
1 כף גדושה קינמון טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות ומשמנים תבנית.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו הקצפה ביצים עם סוכר במשך 3-4 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
- מנמיכים את מהירות הערבול ויוצקים את השמן בהדרגה ותוך כדי הקצפה, בסבלנות ובלי לפגוע בנפח הקציפה.
- מכינים אספרסו במכונת הקפה ומוסיפים אותו בהדרגה ולסירוגין עם הקמח התופח ומערבלים רק עד לקבלת בלילה אחידה.
- מערבבים בקערה את חומרי המלית.
- יוצקים 2/3 מן הבלילה לתבנית המשומנת, מפזרים את המלית ומוזגים את יתרת הבלילה.
- אופים 45 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש. מצננים לפני שמחלצים מהתבנית.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות ומשמנים תבנית.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו הקצפה ביצים עם סוכר במשך 3-4 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
- מנמיכים את מהירות הערבול ויוצקים את השמן בהדרגה ותוך כדי הקצפה, בסבלנות ובלי לפגוע בנפח הקציפה.
- מכינים אספרסו במכונת הקפה ומוסיפים אותו בהדרגה ולסירוגין עם הקמח התופח ומערבלים רק עד לקבלת בלילה אחידה.
- מערבבים בקערה את חומרי המלית.
- יוצקים 2/3 מן הבלילה לתבנית המשומנת, מפזרים את המלית ומוזגים את יתרת הבלילה.
- אופים 45 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש. מצננים לפני שמחלצים מהתבנית.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן