עוגיות חמאה קלות ומהירות בציפוי שוקולד
אחד האתגרים עם עוגיות חמאה הוא העיסוק בבצק - לא במקרה הזה! עוגיות חמאה עם שוקולד כל כך קלות להכנה שתרצו להכין אותן כל שבוע
אחד האתגרים עם עוגיות חמאה הוא העיסוק בבצק - לא במקרה הזה! עוגיות חמאה עם שוקולד כל כך קלות להכנה שתרצו להכין אותן כל שבוע
- גיא הראל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 178.3 קק״ל 3566.4 קק״לפחמימות 19.6 גרם 392.6 גרםשומן 10.0 גרם 200.5 גרםנתרן 48.7 מ״ג 975.0 מ״גחלבון 2.4 גרם 47.5 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.1 גרםשומן רווי 0.9 גרם 18.3 גרםכולסטרול 12.8 מ״ג 255.2 מ״גסידן 7.2 מ״ג 144.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 51.1 מ״ג 1022.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות178
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 178.3 קק״ל 3566.4 קק״לפחמימות 19.6 גרם 392.6 גרםשומן 10.0 גרם 200.5 גרםנתרן 48.7 מ״ג 975.0 מ״גחלבון 2.4 גרם 47.5 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.1 גרםשומן רווי 0.9 גרם 18.3 גרםכולסטרול 12.8 מ״ג 255.2 מ״גסידן 7.2 מ״ג 144.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 51.1 מ״ג 1022.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 178 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות חמאה
ציפוי
-
1חבילה או 100 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- שמים במעבד מזון סוכר, חמאה, קמח ומלח ומעבדים לתערובת פירורית.
- מוסיפים ביצה ומעבדים רק עד שנוצר כדור בצק - יש להימנע מעיבוד יתר.
- מחלקים את הבצק לכ-20 כדורים, מגלגלים ומועכים מעט.
- מסדרים בתבנית עם נייר אפייה, ואופים בתנור 175 מעלות כ-10 דקות עד שמתחיל להזהיב. מצננים לחלוטין.
- ממיסים את השוקולד בקערת זכוכית במיקרוגל (כל פעם 20 שניות ומערבבים קצת, עד שנמס לגמרי).
- טובלים את העוגיות בשוקולד (מומלץ לצפות רק חצי עוגייה) ומגישים.
אופן הכנה
- שמים במעבד מזון סוכר, חמאה, קמח ומלח ומעבדים לתערובת פירורית.
- מוסיפים ביצה ומעבדים רק עד שנוצר כדור בצק - יש להימנע מעיבוד יתר.
- מחלקים את הבצק לכ-20 כדורים, מגלגלים ומועכים מעט.
- מסדרים בתבנית עם נייר אפייה, ואופים בתנור 175 מעלות כ-10 דקות עד שמתחיל להזהיב. מצננים לחלוטין.
- ממיסים את השוקולד בקערת זכוכית במיקרוגל (כל פעם 20 שניות ומערבבים קצת, עד שנמס לגמרי).
- טובלים את העוגיות בשוקולד (מומלץ לצפות רק חצי עוגייה) ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר להקפיא אחרי הכנה?
היי דורית, אפשר להקפיא אבל במהלך ההפשרה זה ישנה את המרקם של העוגיה. מומלץ להקפיא לפני האפייה, ואז תמיד אפשר להכניס לתנור למספר דקות ולאפות.