עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים
עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים אלה עוגיות חמאה ושוקולד סופר טעימות ופשוטות להכנה, שגם נראות נהדר, שחובה להכין לכל מי שאוהב שוקולד
עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים אלה עוגיות חמאה ושוקולד סופר טעימות ופשוטות להכנה, שגם נראות נהדר, שחובה להכין לכל מי שאוהב שוקולד
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 241.2 קק״ל 4823.7 קק״לפחמימות 27.2 גרם 544.7 גרםשומן 13.2 גרם 264.8 גרםנתרן 119.7 מ״ג 2393.4 מ״גחלבון 3.6 גרם 72.6 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 36.7 גרםשומן רווי 8.1 גרם 161.2 גרםכולסטרול 57.7 מ״ג 1153.2 מ״גסידן 41.5 מ״ג 830.2 מ״גברזל 1.7 מ״ג 33.4 מ״גאשלגן 174.5 מ״ג 3490.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 17.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות241
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 241.2 קק״ל 4823.7 קק״לפחמימות 27.2 גרם 544.7 גרםשומן 13.2 גרם 264.8 גרםנתרן 119.7 מ״ג 2393.4 מ״גחלבון 3.6 גרם 72.6 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 36.7 גרםשומן רווי 8.1 גרם 161.2 גרםכולסטרול 57.7 מ״ג 1153.2 מ״גסידן 41.5 מ״ג 830.2 מ״גברזל 1.7 מ״ג 33.4 מ״גאשלגן 174.5 מ״ג 3490.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 17.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 241 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
300 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם חמאה
-
3 ביצים L
-
2/3כוס או 130 גרם סוכר לבן
-
1/3כוס או 45 גרם קמח לבן
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית מלח דק
קישוט
-
100 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם שוקולד חלב
-
100 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
- במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
- טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
- מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
- בעזרת כף גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל את שלושת השוקולדים הקצוצים לקישוט.
- אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה, יציבות בשוליים ורכות במרכז.
- מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות. כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה, ומגישים.
אופן הכנה
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
- במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
- טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
- מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
- בעזרת כף גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל את שלושת השוקולדים הקצוצים לקישוט.
- אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה, יציבות בשוליים ורכות במרכז.
- מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות. כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה, ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
אפשר להשתמש רק בשוקולד מריר?
היי אסתר, כן, אפשר.
קרין יקרהף יצאו לי עוגיות ואווווו….ממש תודה, אין עליך!!! ממליצה בחום
תודה רבה יוליה
היי! אפשר להמיר חלק מהשוקולד המריר בשוקולד חלב?
בהחלט