עוגיות קפה ופקאן
מחפשים כיצד לגוון את עוגיות החמאה הרגילות שלכם? למה שלא תכינו עוגיות קפה ופקאן פריכות וטעימות, בטעם ובמרקם נפלאים במיוחד שלא תוכלו להפסיק לנשנש?
מחפשים כיצד לגוון את עוגיות החמאה הרגילות שלכם? למה שלא תכינו עוגיות קפה ופקאן פריכות וטעימות, בטעם ובמרקם נפלאים במיוחד שלא תוכלו להפסיק לנשנש?
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 85.5 קק״ל 2138.4 קק״לפחמימות 8.9 גרם 222.4 גרםשומן 6.5 גרם 163.0 גרםנתרן 31.8 מ״ג 794.5 מ״גחלבון 1.0 גרם 25.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 14.2 גרםשומן רווי 2.2 גרם 55.8 גרםכולסטרול 9.8 מ״ג 246.0 מ״גסידן 5.0 מ״ג 124.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 25.2 מ״ג 630.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות86
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 85.5 קק״ל 2138.4 קק״לפחמימות 8.9 גרם 222.4 גרםשומן 6.5 גרם 163.0 גרםנתרן 31.8 מ״ג 794.5 מ״גחלבון 1.0 גרם 25.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 14.2 גרםשומן רווי 2.2 גרם 55.8 גרםכולסטרול 9.8 מ״ג 246.0 מ״גסידן 5.0 מ״ג 124.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 25.2 מ״ג 630.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 86 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם חמאה רכה
-
3 כפות סוכר לבן
-
1/4 כפית מלח דק
-
2 מנות אספרסו
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כוס אגוזי פקאן
-
1 כוס קמח לבן
-
1/4 כפית קינמון טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- שמים את החמאה בקערת המיקסר ומערבלים בעזרת וו גיטרה במהירות גבוהה עד שהחמאה רכה וקרמית.
- מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבלים. מוסיפים את האספרסו והוניל ומערבלים.
- קוצצים את אגוזי הפקאן ומוסיפים לתערובת.
- מנפים פנימה את הקמח והקינמון ומערבלים מעט, רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- בעזרת הידיים יוצרים מהתערובת כדורים קטנים, מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומשטחים מעט לצורת עוגיה.
- אופים כ-15 דקות, עד שהעוגות מזהיבות מעט. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- שמים את החמאה בקערת המיקסר ומערבלים בעזרת וו גיטרה במהירות גבוהה עד שהחמאה רכה וקרמית.
- מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבלים. מוסיפים את האספרסו והוניל ומערבלים.
- קוצצים את אגוזי הפקאן ומוסיפים לתערובת.
- מנפים פנימה את הקמח והקינמון ומערבלים מעט, רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- בעזרת הידיים יוצרים מהתערובת כדורים קטנים, מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומשטחים מעט לצורת עוגיה.
- אופים כ-15 דקות, עד שהעוגות מזהיבות מעט. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
בשיתוף עם דלונגי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
עוגיות טעימות!