עוגיות ריפעת מרוקאיות לשעת התה
עוגיות ריפעת מרוקאיות - עוגיות קרקר מתוקות ופריכות, בניחוח אניס משכר שמכינים בקערת מיקסר אחת. אידיאליות ליד כוס תה עם נענע בכל שעה של היום
עוגיות ריפעת מרוקאיות - עוגיות קרקר מתוקות ופריכות, בניחוח אניס משכר שמכינים בקערת מיקסר אחת. אידיאליות ליד כוס תה עם נענע בכל שעה של היום
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 84.4 קק״ל 3375.6 קק״לפחמימות 14.5 גרם 579.2 גרםשומן 3.0 גרם 119.6 גרםנתרן 12.7 מ״ג 508.4 מ״גחלבון 1.9 גרם 75.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 17.7 גרםשומן רווי 1.4 גרם 54.8 גרםכולסטרול 18.8 מ״ג 752.4 מ״גסידן 8.8 מ״ג 351.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 22.0 מ״ג 879.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 8.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 1 דקה
-
קלוריות84
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 84.4 קק״ל 3375.6 קק״לפחמימות 14.5 גרם 579.2 גרםשומן 3.0 גרם 119.6 גרםנתרן 12.7 מ״ג 508.4 מ״גחלבון 1.9 גרם 75.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 17.7 גרםשומן רווי 1.4 גרם 54.8 גרםכולסטרול 18.8 מ״ג 752.4 מ״גסידן 8.8 מ״ג 351.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 22.0 מ״ג 879.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 8.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 1 דקה | קלוריות 84 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500גרם או 3 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
2 כפות שומשום
-
100 גרם חמאה רכהאו מרגרינה לגרסת פרווה
-
120מ"ל או 1/2 כוס מיץ תפוזיםאו מים
-
2 ביצים M
-
1/2 כפית קליפת לימוןאו תפוז
-
1 כף זרעי אניס
אופן הכנה
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הבצק ומעבדים עד שמתקבל כדור בצק רך ונעים.
- מניילנים את הבצק בסנו סושי- ניילון נצמד ומקררים למשך כ-30 דקות.
- מחממים תנור לחום של-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור גדולה בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
- מקמחים את משטח העבודה, מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי 2-3 מ”מ.
- חותכים את הבצק המרודד למלבנים בגודל הרצוי בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה.
- מסדרים את העוגיות על גבי התבנית.
- אופים את העוגיות במשך כ-20 דקות או עד שהן מתחילות להזהיב.
- מצננים ומגישים עם תה עם נענע.
אופן הכנה
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הבצק ומעבדים עד שמתקבל כדור בצק רך ונעים.
- מניילנים את הבצק בסנו סושי- ניילון נצמד ומקררים למשך כ-30 דקות.
- מחממים תנור לחום של-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור גדולה בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
- מקמחים את משטח העבודה, מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי 2-3 מ”מ.
- חותכים את הבצק המרודד למלבנים בגודל הרצוי בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה.
- מסדרים את העוגיות על גבי התבנית.
- אופים את העוגיות במשך כ-20 דקות או עד שהן מתחילות להזהיב.
- מצננים ומגישים עם תה עם נענע.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מושלמות