עוגיות שוקולד עם שוקולד צ’יפס לבן
עוגיות שוקולד צ'יפס הפוכות הן גיוון מדליק לעוגיות שאתם תמיד מכינים. שי-לי ליפא מכינה עוגיות שוקולד עם שוקולד צ'יפס לבן שילדים מאוד אוהבים (וגם מבוגרים)
עוגיות שוקולד צ'יפס הפוכות הן גיוון מדליק לעוגיות שאתם תמיד מכינים. שי-לי ליפא מכינה עוגיות שוקולד עם שוקולד צ'יפס לבן שילדים מאוד אוהבים (וגם מבוגרים)
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 143.4 קק״ל 2007.4 קק״לפחמימות 24.9 גרם 348.2 גרםשומן 6.8 גרם 95.5 גרםנתרן 21.3 מ״ג 297.9 מ״גחלבון 2.1 גרם 29.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 11.7 גרםשומן רווי 3.8 גרם 53.0 גרםכולסטרול 38.7 מ״ג 541.4 מ״גסידן 15.5 מ״ג 217.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 54.8 מ״ג 767.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות143
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 143.4 קק״ל 2007.4 קק״לפחמימות 24.9 גרם 348.2 גרםשומן 6.8 גרם 95.5 גרםנתרן 21.3 מ״ג 297.9 מ״גחלבון 2.1 גרם 29.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 11.7 גרםשומן רווי 3.8 גרם 53.0 גרםכולסטרול 38.7 מ״ג 541.4 מ״גסידן 15.5 מ״ג 217.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 54.8 מ״ג 767.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 143 | כמות מנות 14 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם חמאה רכה
-
1כוס או 140 גרם קמח לבן
-
3כפות או 45 גרם אבקת קקאו
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר חום
-
1/4כוס או 50 גרם סוכר לבן
-
1 ביצה L
-
1 כפית תמצית וניל
-
3/4 כוס שוקולד צ’יפס לבן
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
- מעבדים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים מלבד השוקולד צ’יפס לבצק אחיד ודביק.
- מוסיפים 1/2 כוס שוקולד צ’יפס ומעבדים ממש מעט רק עד שהם נבלעים בבצק.
- יוצרים כדורים בקוטר 4 ס”מ, מניחים בתבנית ומשטחים מעט. מפזרים את שאר השוקולד צ’יפס על העוגיות ומהדקים מעט.
- אופים בתנור החם 14-12 דקות עד שהעוגיות נסדקות (הן ממשיכות להתקשות בצינון). מצננים היטב.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
- מעבדים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים מלבד השוקולד צ’יפס לבצק אחיד ודביק.
- מוסיפים 1/2 כוס שוקולד צ’יפס ומעבדים ממש מעט רק עד שהם נבלעים בבצק.
- יוצרים כדורים בקוטר 4 ס”מ, מניחים בתבנית ומשטחים מעט. מפזרים את שאר השוקולד צ’יפס על העוגיות ומהדקים מעט.
- אופים בתנור החם 14-12 דקות עד שהעוגיות נסדקות (הן ממשיכות להתקשות בצינון). מצננים היטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות