עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות עם פטנט!

משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס? קרין גורן עם מתכון לעוגיות פריכות במיוחד: עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות. עוגיות פטנט שלא מצריכות גלגול של כל עוגייה בנפרד
משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס? קרין גורן עם מתכון לעוגיות פריכות במיוחד: עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות. עוגיות פטנט שלא מצריכות גלגול של כל עוגייה בנפרד
  • קרין גורן
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    111
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 110.5 קק״ל 2761.3 קק״ל
    פחמימות 18.9 גרם 473.2 גרם
    שומן 5.4 גרם 134.5 גרם
    נתרן 73.0 מ״ג 1826.0 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 32.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 75.6 גרם
    כולסטרול 26.6 מ״ג 664.4 מ״ג
    סידן 7.6 מ״ג 190.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 16.2 מ״ג 405.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    111
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 110.5 קק״ל 2761.3 קק״ל
    פחמימות 18.9 גרם 473.2 גרם
    שומן 5.4 גרם 134.5 גרם
    נתרן 73.0 מ״ג 1826.0 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 32.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 75.6 גרם
    כולסטרול 26.6 מ״ג 664.4 מ״ג
    סידן 7.6 מ״ג 190.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 16.2 מ״ג 405.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
קרין גורן
X

15 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

שימון התבנית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו).
  2. במיקסר יד מקרימים את החמאה יחד עם שני סוגי הסוכר, הוניל והמלח כ- 2 דקות במהירות גבוהה. 
  3. מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף. 
  4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
  5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס.
  6. מזלפים מיד לעוגיות קטנטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. ניתן לזלף בעזרת שקית זילוף ללא צנתר ולסיים את הזילוף בצביטת השקית.  אפשרות נוספת היא לקרר את התערובת בתוך שקיות זיפר, לגלגל לגליל ולחתוך לפרוסות כמו שחותכים “ניוקי” (לא צריך לגלגל אחת אחת, פשוט להניח בתבנית). 
  7. מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות עם פטנט!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

    Avatar
    שרון

    שלום, האם ניתן לגלגל ביד לעוגיות במקום שקית הזילוף?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, אך מומלץ לקרר את הבצק קודם לכן

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות