עוגיות שקדים

קבלו מתכון נפלא של עוגיות שקדים מתוך ספרה של רות סירקיס - עוגיות טעימות ופשוטות להכנה שאפשר להכין גם בגרסה חלבית וגם בגרסת פרווה
קבלו מתכון נפלא של עוגיות שקדים מתוך ספרה של רות סירקיס - עוגיות טעימות ופשוטות להכנה שאפשר להכין גם בגרסה חלבית וגם בגרסת פרווה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    88
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 87.6 קק״ל 3504.6 קק״ל
    פחמימות 9.8 גרם 392.4 גרם
    שומן 5.5 גרם 219.4 גרם
    נתרן 20.0 מ״ג 799.6 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 54.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 20.1 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 102.0 גרם
    כולסטרול 12.3 מ״ג 492.0 מ״ג
    סידן 9.2 מ״ג 366.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 27.4 מ״ג 1094.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    88
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 87.6 קק״ל 3504.6 קק״ל
    פחמימות 9.8 גרם 392.4 גרם
    שומן 5.5 גרם 219.4 גרם
    נתרן 20.0 מ״ג 799.6 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 54.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 20.1 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 102.0 גרם
    כולסטרול 12.3 מ״ג 492.0 מ״ג
    סידן 9.2 מ״ג 366.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 27.4 מ״ג 1094.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור

איזה כיף לשחק עם אוכל!

המתכון מתוך הספר “המטבח באהבה” של רות סירקיס – והוא המתכון שהיינו מכינות בבית עם אמא.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
קרין גורן
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. קולים את השקדים במחבת יבשה ומצננים. אם משתמשים בשקדים פרוסים - טוחנים אותם לאבקה. מערבבים את הקמח, אבקת סוכר והשקדים בקערה.
  3. מוסיפים את החמאה והווניל ומפוררים לתערובת במרקם של גריסים. מאחדים לבצק ואוספים לכדור.
  4. מגלגלים לכדורים, יוצרים גומה בעזרת האצבע במרכז כל כדור וחורצים את השוליים במזלג סביב סביב.
  5. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות. העוגיות צריכות להישאר בהירות.
  6. מצננים מעט ומפזרים בנדיבות אבקת סוכר על העוגיות החמימות.

הערות

  • לגרסת פרווה אפשר להחליף את החמאה במרגרינה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות שקדים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות