עוגת בנטו וופלים של קרין גורן
קרין גורן עושה את הטרנד שכובש את העולם רק בהרבה יותר קל! אם חשבתם שלהכין עוגת בנטו זו עבודה קשה ומסובכת תנו לקרין להראות לכם איך עושים את זה ב2 דקות הכנה במיקרוגל. יוצא מושלם!
קרין גורן עושה את הטרנד שכובש את העולם רק בהרבה יותר קל! אם חשבתם שלהכין עוגת בנטו זו עבודה קשה ומסובכת תנו לקרין להראות לכם איך עושים את זה ב2 דקות הכנה במיקרוגל. יוצא מושלם!
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4306.1 קק״ל 4306.1 קק״לפחמימות 440.6 גרם 440.6 גרםשומן 261.5 גרם 261.5 גרםנתרן 3102.8 מ״ג 3102.8 מ״גחלבון 51.0 גרם 51.0 גרםסיבים תזונתיים 10.6 גרם 10.6 גרםשומן רווי 108.1 גרם 108.1 גרםכולסטרול 457.2 מ״ג 457.2 מ״גסידן 634.1 מ״ג 634.1 מ״גברזל 10.6 מ״ג 10.6 מ״גאשלגן 11781.6 מ״ג 11781.6 מ״גאבץ 15.6 מ״ג 15.6 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 2 דק׳כולל 2 דק׳
-
קלוריות4306
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4306.1 קק״ל 4306.1 קק״לפחמימות 440.6 גרם 440.6 גרםשומן 261.5 גרם 261.5 גרםנתרן 3102.8 מ״ג 3102.8 מ״גחלבון 51.0 גרם 51.0 גרםסיבים תזונתיים 10.6 גרם 10.6 גרםשומן רווי 108.1 גרם 108.1 גרםכולסטרול 457.2 מ״ג 457.2 מ״גסידן 634.1 מ״ג 634.1 מ״גברזל 10.6 מ״ג 10.6 מ״גאשלגן 11781.6 מ״ג 11781.6 מ״גאבץ 15.6 מ״ג 15.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 2 דק׳ | זמן כולל 2 דק׳ | קלוריות 4306 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
3/4 כוס קמח לבן
-
1/4 כוס שוקולית
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 ביצה M
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
1/2 כוס מים
קרם
-
200 גרם וופלים בטעם שוקולדאו כל טעם שאוהבים של גלבוסרה
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
1 מיכל שמנת חמוצה 15%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
ציפוי
-
2 כוסות סוכריות צבעוניותארוכות
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: בקערה טורפים קמח, שוקולית, סוכר, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
- מוסיפים ביצה, שמן וחצי מכמות המים וטורפים עד שאין גושים. מוסיפים את שאר המים וטורפים לתערובת אחידה ודלילה.
- מוזגים לגובה 2 אצבעות לתבנית בנטו משומנת ואופים במיקרוגל דקה וחצי להתייצבות. מצננים.
- מכינים את הקרם: טוחנים במעבד מזון את הוופלים עם שמן לקבלת ממרח אחיד. מצננים.
- מקציפים שמנת מתוקה, שמנת חמוצה ופודינג שוקולד עד לקבלת קרם רך, מערבבים פנימה 2 כפות ממרח הוופלים שטחנו.
- מרכיבים את עוגת הבנטו: חוצים את העוגה לרוחב. מורחים מהממרח על העוגה ומכסים בשכבה נדיבה של קרם בין שכבות העוגה. מורחים את הקרם שנשאר מכל הכיוונים ומצפים בסוכריות.
לעוגות בנטו נוספות מטריפות:
עוגת קרם וופל של שירן מתתיהו
עוגת בנטו דובי
עוגת בנטו של תומר אומנסקי
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: בקערה טורפים קמח, שוקולית, סוכר, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
- מוסיפים ביצה, שמן וחצי מכמות המים וטורפים עד שאין גושים. מוסיפים את שאר המים וטורפים לתערובת אחידה ודלילה.
- מוזגים לגובה 2 אצבעות לתבנית בנטו משומנת ואופים במיקרוגל דקה וחצי להתייצבות. מצננים.
- מכינים את הקרם: טוחנים במעבד מזון את הוופלים עם שמן לקבלת ממרח אחיד. מצננים.
- מקציפים שמנת מתוקה, שמנת חמוצה ופודינג שוקולד עד לקבלת קרם רך, מערבבים פנימה 2 כפות ממרח הוופלים שטחנו.
- מרכיבים את עוגת הבנטו: חוצים את העוגה לרוחב. מורחים מהממרח על העוגה ומכסים בשכבה נדיבה של קרם בין שכבות העוגה. מורחים את הקרם שנשאר מכל הכיוונים ומצפים בסוכריות.
לעוגות בנטו נוספות מטריפות:
עוגת קרם וופל של שירן מתתיהו
עוגת בנטו דובי
עוגת בנטו של תומר אומנסקי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
כמה זמן זה אם אופים בתנור?
היי ליאור. על חום של 180 מעלות, לכמה דקות, עד שהעוגה מתייצבת
אחלה יצא לך עוגה יפה ממש אני לא נסתי עדיין
תודה!