עוגת בננות שכל המשפחה תאהב
עוגת בננות היא הפתרון המושלם לרגע שאתם מבינים שהאורחים בדלת או שפתאום למישהו במשפחה מתחשק משהו מתוק. עוגת בננות זה גם הפתרון לבננות שנשארו לכם. איזה ריח!
עוגת בננות היא הפתרון המושלם לרגע שאתם מבינים שהאורחים בדלת או שפתאום למישהו במשפחה מתחשק משהו מתוק. עוגת בננות זה גם הפתרון לבננות שנשארו לכם. איזה ריח!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5033.9 קק״ל 5033.9 קק״לפחמימות 719.0 גרם 719.0 גרםשומן 203.1 גרם 203.1 גרםנתרן 5456.8 מ״ג 5456.8 מ״גחלבון 81.7 גרם 81.7 גרםסיבים תזונתיים 31.8 גרם 31.8 גרםשומן רווי 99.3 גרם 99.3 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״גסידן 406.4 מ״ג 406.4 מ״גברזל 16.7 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 4908.5 מ״ג 4908.5 מ״גאבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות5034
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5033.9 קק״ל 5033.9 קק״לפחמימות 719.0 גרם 719.0 גרםשומן 203.1 גרם 203.1 גרםנתרן 5456.8 מ״ג 5456.8 מ״גחלבון 81.7 גרם 81.7 גרםסיבים תזונתיים 31.8 גרם 31.8 גרםשומן רווי 99.3 גרם 99.3 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״גסידן 406.4 מ״ג 406.4 מ״גברזל 16.7 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 4908.5 מ״ג 4908.5 מ״גאבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 5034 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
ל-2 תבניות עוגה
-
5 בננות גדולותעדיף להשתמש בבננות בשלות
-
3 ביצים L
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
2 כפיות תמצית וניל
-
2 1/2 כוסות קמח תופח
-
1 כפית קינמון טחון
-
1 קורט מלח דק
-
1 כוס חלב קוקוסאם אין ניתן להחליף ליוגורט (אבל עדיף להתאמץ)
-
100 גרם מרגרינהאו 100 גרם חמאה
-
1 1/2 כוסות סוכר חוםאם אין אפשר להשתמש בסוכר לבן
-
1 כוס אגוזי מלךניתן להחליף לאגוזי פקאן או אפילו לבוטנים (אם בא לכם להיות קופיפים על מלא)
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
- מועכים בקערה גדולה בעזרת מזלג את הבננות. כדאי שהמעיכה תהיה גסה, כך לא מאבדים את טעם הבננות.
- מוסיפים את יתר החומרים לפי הסדר לתוך הקערה ומערבלים במערבל, אבל לא הרבה מדי.
- מוזגים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק.
- חותכים את הבננה ששמרנו לקישוט לארבע רצועות לאורכה, ומניחים את הרצועות יפה על העוגות.
- מכניסים לתנור ל-40 דקות ומשגיחים (הריח כמובן יטריף אתכם…) העוגה מוכנה כאשר היא שחומה והקיסם שננעץ במרכזה יוצא רטוב.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
- מועכים בקערה גדולה בעזרת מזלג את הבננות. כדאי שהמעיכה תהיה גסה, כך לא מאבדים את טעם הבננות.
- מוסיפים את יתר החומרים לפי הסדר לתוך הקערה ומערבלים במערבל, אבל לא הרבה מדי.
- מוזגים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק.
- חותכים את הבננה ששמרנו לקישוט לארבע רצועות לאורכה, ומניחים את הרצועות יפה על העוגות.
- מכניסים לתנור ל-40 דקות ומשגיחים (הריח כמובן יטריף אתכם…) העוגה מוכנה כאשר היא שחומה והקיסם שננעץ במרכזה יוצא רטוב.
הערות
- ניתן להכין ללא מיקסר, פשוט לערבב את החומרים היטב.
- ניתן להוסיף שוקולד מריר קצוץ במקום הפקאנים או בנוסף.
- ניתן להחליף את הרוויון ביוגורט.
- לא חייבים לתבל בקינמון, אפשר לוותר או להוסיף עוד חצי כפית בשביל ניחוח קינמוני מודגש יותר. מה שבא לכם!
הערות
- ניתן להכין ללא מיקסר, פשוט לערבב את החומרים היטב.
- ניתן להוסיף שוקולד מריר קצוץ במקום הפקאנים או בנוסף.
- ניתן להחליף את הרוויון ביוגורט.
- לא חייבים לתבל בקינמון, אפשר לוותר או להוסיף עוד חצי כפית בשביל ניחוח קינמוני מודגש יותר. מה שבא לכם!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן