עוגת גבינה פירורי אוריאו
- קרין גורן
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 8355.0 קק״ל 8355.0 קק״לפחמימות 632.7 גרם 632.7 גרםשומן 621.5 גרם 621.5 גרםנתרן 2892.1 מ״ג 2892.1 מ״גחלבון 73.4 גרם 73.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 402.9 גרם 402.9 גרםכולסטרול 861.5 מ״ג 861.5 מ״גסידן 555.5 מ״ג 555.5 מ״גברזל 13.4 מ״ג 13.4 מ״גאשלגן 1773.9 מ״ג 1773.9 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות8355
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 8355.0 קק״ל 8355.0 קק״לפחמימות 632.7 גרם 632.7 גרםשומן 621.5 גרם 621.5 גרםנתרן 2892.1 מ״ג 2892.1 מ״גחלבון 73.4 גרם 73.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 402.9 גרם 402.9 גרםכולסטרול 861.5 מ״ג 861.5 מ״גסידן 555.5 מ״ג 555.5 מ״גברזל 13.4 מ״ג 13.4 מ״גאשלגן 1773.9 מ״ג 1773.9 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״גסגור
בעבר הכנתי את העוגה הזו עם זוג האחיות נטע ועידית, הלא הן מייסדות “הבית של עידה”, בלוג העיצוב הכי שווה ברשת. הפעם החלטתי לשדרג את העוגה במטבח של מירי כהן עם הטוויסט שלה – חצי עוגיות אוריאו וחצי עוגיות לוטוס, מה שיוסיף טעם, צבע וחדשנות לארוחת החג שלכם.
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 8355 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3מיכלים או 750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
500 גרם גבינת שמנת
-
3 חבילות אוראו בציפוי שוקולד לבןלשדרוג של מירי כהן: השתמשו בחבילה וחצי עוגיות אוריאו וחבילה וחצי עוגיות לוטוס - יש להוסיף לעוגיות הטחונות 50 גרם חמאה מומסת (סה"כ 100 גרם חמאה) (במקום 3 חבילות אוראו בציפוי שוקולד לבן)
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
- במעבד מזון טוחנים לפירורים דקים את כל העוגיות (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
- בתבנית מרופדת נייר אפייה עגול מהדקים שכבה של מחצית מהעוגיות הטחונות. מורחים מעל את קרם הגבינה.
- מפזרים את יתר הפירורים מעל הקרם בתבנית.
- חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה.
- מקררים בכלי אטום 4 שעות לפחות לפני הגשה.
- פורסים בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
השדרוג של מירי כהן: טוחנים בנפרד את עוגיות הלוטוס ועוגיות האוריאו. מערבבים את העוגיות עם החמאה. מהדקים לתבנית עם נייר האפייה העגול מחצית מכל העוגיות הטחונות - חצי חצי. לאחר הוספת הקרם לתבנית שמים על הקרם את יתר העוגיות הטחונות - חצי חצי.
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
- במעבד מזון טוחנים לפירורים דקים את כל העוגיות (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
- בתבנית מרופדת נייר אפייה עגול מהדקים שכבה של מחצית מהעוגיות הטחונות. מורחים מעל את קרם הגבינה.
- מפזרים את יתר הפירורים מעל הקרם בתבנית.
- חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה.
- מקררים בכלי אטום 4 שעות לפחות לפני הגשה.
- פורסים בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
השדרוג של מירי כהן: טוחנים בנפרד את עוגיות הלוטוס ועוגיות האוריאו. מערבבים את העוגיות עם החמאה. מהדקים לתבנית עם נייר האפייה העגול מחצית מכל העוגיות הטחונות - חצי חצי. לאחר הוספת הקרם לתבנית שמים על הקרם את יתר העוגיות הטחונות - חצי חצי.
הכנתם את המתכון?
תגובות (6)
היי, כתבת עוגיות אוראו בציפוי שוקולד לבן. את מתכוונת לעוגיות במילוי קרם לבן, האוראו הרגילות??
היי רותי, ישנם עוגיות אוראו בציפוי שוקולד לבן אך אפשר להשתמש גם בקלאסיות
במידה ואני בוחרת לא לפורר את העוגיות שבתחתית, אלא להניח אותן שלמות בתחתית ורק מעל הקרם לשים פירורים (כפי שמופיע בסרטון), עדיין נדרש למתכון 3 חבילות אוראו?
היי לידור, כן, הכמות הזו מתחלקת גם לתחתית וגם לציפוי. 3 חבילות יתאימו גם אם את לא מרסקת את האוריאו
היי מתאים לתבנית בקוטר 26?
כן, בהחלט