עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית של קרין גורן
אוהבים עוגות גבינה אבל שומרים דיאטה? קבלו מתכון של עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית - עוגת גבינה אפויה ושפויה, טעימה ופשוטה להכנה, בלי רגשות אשם
אוהבים עוגות גבינה אבל שומרים דיאטה? קבלו מתכון של עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית - עוגת גבינה אפויה ושפויה, טעימה ופשוטה להכנה, בלי רגשות אשם
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1444.3 קק״ל 1444.3 קק״לפחמימות 58.9 גרם 58.9 גרםשומן 71.9 גרם 71.9 גרםנתרן 2961.4 מ״ג 2961.4 מ״גחלבון 139.8 גרם 139.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 33.1 גרם 33.1 גרםכולסטרול 1327.4 מ״ג 1327.4 מ״גסידן 1025.6 מ״ג 1025.6 מ״גברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 1484.9 מ״ג 1484.9 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות1444
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1444.3 קק״ל 1444.3 קק״לפחמימות 58.9 גרם 58.9 גרםשומן 71.9 גרם 71.9 גרםנתרן 2961.4 מ״ג 2961.4 מ״גחלבון 139.8 גרם 139.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 33.1 גרם 33.1 גרםכולסטרול 1327.4 מ״ג 1327.4 מ״גסידן 1025.6 מ״ג 1025.6 מ״גברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 1484.9 מ״ג 1484.9 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 1444 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית גבינה
-
750 גרם גבינת שמנת 5%
-
1/2כוס או ממתיק (אבקה)או סוכר לבן
-
4 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
1מיכל או 200 מ"ל שמנת חמוצה 9%
ציפוי שמנת חמוצה (לא חובה)
-
1מיכל או 200 מ"ל שמנת חמוצה 9%
-
2 שקיות סוכר וניל
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-130 מעלות.
- טובלים כל חצי בישקוט בחלב לכמה שניות ומרפדים תחתית של תבנית בחצאי הבישקוטים. ניתן להכין קלתית גם מבצק פריך או להשתמש בקלתית מוכנה כמו בתמונה.
- מערבבים יחד את חומרי המלית (כדי להפטר מגושים בגבינה אפשר לערבב אותה, ידנית או במיקסר עם וו גיטרה, לפני שמוסיפים את יתר החומרים). יוצקים על התחתית.
- מניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור ואופים כשעה וחצי, עד שהעוגה יציבה כמעט לגמרי (עדיין רוטטת מעט במרכזה).
- מערבבים את חומרי הציפוי ומורחים על העוגה החמה.
- מחזירים לתנור כבוי ל-5 דקות.
- מוציאים ומצננים לחלוטין. שומרים במקרר 24 שעות לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-130 מעלות.
- טובלים כל חצי בישקוט בחלב לכמה שניות ומרפדים תחתית של תבנית בחצאי הבישקוטים. ניתן להכין קלתית גם מבצק פריך או להשתמש בקלתית מוכנה כמו בתמונה.
- מערבבים יחד את חומרי המלית (כדי להפטר מגושים בגבינה אפשר לערבב אותה, ידנית או במיקסר עם וו גיטרה, לפני שמוסיפים את יתר החומרים). יוצקים על התחתית.
- מניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור ואופים כשעה וחצי, עד שהעוגה יציבה כמעט לגמרי (עדיין רוטטת מעט במרכזה).
- מערבבים את חומרי הציפוי ומורחים על העוגה החמה.
- מחזירים לתנור כבוי ל-5 דקות.
- מוציאים ומצננים לחלוטין. שומרים במקרר 24 שעות לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
תודה על תשובתכם! אם שימים פירורים למעלה, לשנות חום? תודה
הי דבי. לא, אין צורך לשנות טמפרטורה
130 מעלות חום?
הי דבי, אכן חום נמוך כפי במופיע במתכון