עוגת גבינה של קרין גורן בלי גבינה
עוגת גבינה של קרין גורן בלי גבינה! אנחנו יודעים ששם המתכון נשמע לכם בעייתי אבל שימו לב לעוגה המופלאה הזאת, היא פרווה לחלוטין, יש לה מרקם וטעם מעולים ואף אחד לא ירגיש שעוגת הגבינה הזו ללא חלב
עוגת גבינה של קרין גורן בלי גבינה! אנחנו יודעים ששם המתכון נשמע לכם בעייתי אבל שימו לב לעוגה המופלאה הזאת, היא פרווה לחלוטין, יש לה מרקם וטעם מעולים ואף אחד לא ירגיש שעוגת הגבינה הזו ללא חלב
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5445.3 קק״ל 5445.3 קק״לפחמימות 483.2 גרם 483.2 גרםשומן 350.8 גרם 350.8 גרםנתרן 2095.4 מ״ג 2095.4 מ״גחלבון 85.5 גרם 85.5 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 2.0 גרםשומן רווי 204.0 גרם 204.0 גרםכולסטרול 1525.7 מ״ג 1525.7 מ״גסידן 286.9 מ״ג 286.9 מ״גברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 813.7 מ״ג 813.7 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות5445
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5445.3 קק״ל 5445.3 קק״לפחמימות 483.2 גרם 483.2 גרםשומן 350.8 גרם 350.8 גרםנתרן 2095.4 מ״ג 2095.4 מ״גחלבון 85.5 גרם 85.5 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 2.0 גרםשומן רווי 204.0 גרם 204.0 גרםכולסטרול 1525.7 מ״ג 1525.7 מ״גסידן 286.9 מ״ג 286.9 מ״גברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 813.7 מ״ג 813.7 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 5445 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
125 גרם פתי בר וניל
-
100 גרם מחמאהמומסת (או חמאה - לגרסה חלבית)
שכבת "גבינה"
-
6 ביצים M
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
1/2 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
קצפת
-
500מ"ל או 2 מיכלים שמנת צמחית להקצפהאו שמנת מתוקה חלבית לגרסה חלבית
-
2 כפות סוכר לבן
-
1/2 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
הגשה
-
25 גרם שוקולד מרירמגורר
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: טוחנים את הפתי בר לפירורים ומערבבים עם חמאה מומסת. משטחים בתחתית התבנית ומהדקים בכף. מקפיאים 10 דקות.
- מכינים את שכבת הגבינה: טוחנים במעבד המזון את הממרח עם ביצים, סוכר ופודינג הווניל לתערובת אחידה ללא גושים. מוזגים אותה על הפתי בר ומיישרים את פני השטח.
- אופים ב-160 מעלות כ-45 דקות לתחילת הזהבה והתייצבות. מצננים לגמרי.
- מכינים את הקצפת: במיקסר מקציפים שמנת עם סוכר ופודינג ווניל לקצפת רכה מאוד. משטחים על העוגה. מגרדים שוקולד מלמעלה. מגישים קר.
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: טוחנים את הפתי בר לפירורים ומערבבים עם חמאה מומסת. משטחים בתחתית התבנית ומהדקים בכף. מקפיאים 10 דקות.
- מכינים את שכבת הגבינה: טוחנים במעבד המזון את הממרח עם ביצים, סוכר ופודינג הווניל לתערובת אחידה ללא גושים. מוזגים אותה על הפתי בר ומיישרים את פני השטח.
- אופים ב-160 מעלות כ-45 דקות לתחילת הזהבה והתייצבות. מצננים לגמרי.
- מכינים את הקצפת: במיקסר מקציפים שמנת עם סוכר ופודינג ווניל לקצפת רכה מאוד. משטחים על העוגה. מגרדים שוקולד מלמעלה. מגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
יצאה לי ממש נמוכה ועשיתי אותו מתכון
היי יפעת, יכול להיות שערבבת את המרכיבים יותר מידי או שלא אפית את העוגה מספיק, קשה לדעת מה יצא לא בסדר