עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן של קרין גורן

קרין גורן מלמדת איך מכינים עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן שכיף לאכול ביחד - כל אחד "תולש" גבינית ואוכלים יחד בתיאבון רב
קרין גורן מלמדת איך מכינים עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן שכיף לאכול ביחד - כל אחד "תולש" גבינית ואוכלים יחד בתיאבון רב
  • קרין גורן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    5511
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5511.1 קק״ל 5511.1 קק״ל
    פחמימות 481.0 גרם 481.0 גרם
    שומן 321.6 גרם 321.6 גרם
    נתרן 3634.4 מ״ג 3634.4 מ״ג
    חלבון 108.1 גרם 108.1 גרם
    סיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרם
    שומן רווי 178.9 גרם 178.9 גרם
    כולסטרול 420.8 מ״ג 420.8 מ״ג
    סידן 3256.9 מ״ג 3256.9 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 1794.1 מ״ג 1794.1 מ״ג
    אבץ 12.6 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    5511
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5511.1 קק״ל 5511.1 קק״ל
    פחמימות 481.0 גרם 481.0 גרם
    שומן 321.6 גרם 321.6 גרם
    נתרן 3634.4 מ״ג 3634.4 מ״ג
    חלבון 108.1 גרם 108.1 גרם
    סיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרם
    שומן רווי 178.9 גרם 178.9 גרם
    כולסטרול 420.8 מ״ג 420.8 מ״ג
    סידן 3256.9 מ״ג 3256.9 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 1794.1 מ״ג 1794.1 מ״ג
    אבץ 12.6 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
קרין גורן
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מפרידים את הביצים. קוצצים את השוקולד.
  2. בקערה טורפים את הגבינה, אבקת הסוכר והחלמונים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים את השוקולד לתערובת הגבינה ומערבבים.
  3. חותכים את הבצק בסכין לריבועים, ומניחים כף מלית הגבינה במרכז כל ריבוע בצק.
  4. מקפלים כל 2 פינות נגדיות באופן מעט חופף לקבלת מעטפה ממולאת.
  5. מניחים את הגביניות בצפיפות על גבי התבנית, מברישים בחלבון ואופים מיד, ללא התפחה, 25-20 דקות, עד להשחמה.
  6. מוציאים מהתנור, מקשטים באבקת סוכר ומגישים חמים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    ריקי כהן

    האם אפשר להכין פס שלם.ולא כגבניות?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, כן

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות