קראמבל בננות מפורק ומהיר בטעם ממכר ומעולה

כמה זה מרשים מ-1 עד 10 להכין את הקינוח לעיני האורחים? עם המתכון הזה - 10! מתכון להכנת קראמבל בננות מפורק ומדליק בקלי קלות
כמה זה מרשים מ-1 עד 10 להכין את הקינוח לעיני האורחים? עם המתכון הזה - 10! מתכון להכנת קראמבל בננות מפורק ומדליק בקלי קלות
  • רון חיים
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    546
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 545.6 קק״ל 6547.3 קק״ל
    פחמימות 68.7 גרם 824.9 גרם
    שומן 25.2 גרם 302.4 גרם
    נתרן 20.4 מ״ג 245.3 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 86.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 42.2 גרם
    שומן רווי 15.1 גרם 180.6 גרם
    כולסטרול 87.3 מ״ג 1047.9 מ״ג
    סידן 21.8 מ״ג 261.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 366.5 מ״ג 4398.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    546
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 545.6 קק״ל 6547.3 קק״ל
    פחמימות 68.7 גרם 824.9 גרם
    שומן 25.2 גרם 302.4 גרם
    נתרן 20.4 מ״ג 245.3 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 86.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 42.2 גרם
    שומן רווי 15.1 גרם 180.6 גרם
    כולסטרול 87.3 מ״ג 1047.9 מ״ג
    סידן 21.8 מ״ג 261.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 366.5 מ״ג 4398.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור

קראמבל פירות זה אחד הקינוחים הטעימים והפשוטים ביותר להכנה שיש. הקראמבל הזה עוד יותר פשוט מכיוון שהוא מפורק – מכינים כל מרכיב של הקינוח בנפרד ומרכיבים במעמד ההגשה. זה יפהפה, מרשים ומיוחד!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קראמבל

שכבת בננות

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מערבלים את כל מרכיבי הקראמבל בקערת מיקסר עם וו גיטרה (מוודאים שהקמח לא נתקע למטה. אם כן, עוצרים ומוציאים עם כף) עד שנוצרים פירורים.
  3. מעבירים את פירורי הבצק לתבנית תוך כדי שבירת גושים גדולים ואופים 30-40 דקות להזהבה יפה.
  4. מקלפים את הבננות וחותכים לפרוסות.
  5. ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבננות והסוכר ומבשלים מספר דקות עד שהבננות מתרככות אך לא מתפרקות.
  6. מניחים את הבננות בצלחת, מפזרים מעל את הקראמבל, אבקת סוכר ומעט קינמון ומגישים.
קראמבל בננות1
קראמבל בננות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות