עוגת גזר אמריקאית בציפוי גבינת שמנת לימוני
- מערכת Foody
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6418.5 קק״ל 6418.5 קק״לפחמימות 627.8 גרם 627.8 גרםשומן 397.9 גרם 397.9 גרםנתרן 728.3 מ״ג 728.3 מ״גחלבון 73.6 גרם 73.6 גרםסיבים תזונתיים 32.5 גרם 32.5 גרםשומן רווי 116.7 גרם 116.7 גרםכולסטרול 1132.2 מ״ג 1132.2 מ״גסידן 384.5 מ״ג 384.5 מ״גברזל 11.9 מ״ג 11.9 מ״גאשלגן 1598.8 מ״ג 1598.8 מ״גאבץ 11.6 מ״ג 11.6 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 40 דק׳כולל 4 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות6419
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6418.5 קק״ל 6418.5 קק״לפחמימות 627.8 גרם 627.8 גרםשומן 397.9 גרם 397.9 גרםנתרן 728.3 מ״ג 728.3 מ״גחלבון 73.6 גרם 73.6 גרםסיבים תזונתיים 32.5 גרם 32.5 גרםשומן רווי 116.7 גרם 116.7 גרםכולסטרול 1132.2 מ״ג 1132.2 מ״גסידן 384.5 מ״ג 384.5 מ״גברזל 11.9 מ״ג 11.9 מ״גאשלגן 1598.8 מ״ג 1598.8 מ״גאבץ 11.6 מ״ג 11.6 מ״גסגור
היא כנראה לא תהיה העוגה האולטימטיבית שתקפוץ לכם בראש כשתחשבו על עוגה, מודים, גם לנו. אבל עוגת גזר יכולה להיות הרבה יותר מטריפה וטעימה ממה שחשבתם.
נמאס לכם מעוגות שוקולד? עוגות תפוחים? ועוגות גבינה? לא נורא. חברים וחברות, זוהי שעתה היפה של עוגת גזר ואנחנו כאן עם מתכון מושלם, שנותן לה טוויסט והופך אותה מיבשה לרטובה, לימונית ומפתיעה.
עוגת גזר יכולה להיות מיוחדת, יפה ומאוד טעימה – אם רק מצליחים להשיג את המתכון הנכון. מזל טוב! השגתם. יש לכם כאן מתכון לעוגת גזר המשלבת גזרים טריים, לימון, קוקוס, רסק תפוחים, פקאנים, קינמון ועוד – כשמעליה ציפוי גבינת שמנת עשיר וקרמי. היא מתאימה לשבועות, לארוחת שישי, לאירועים וימי הולדת. תהיו בטוחים שאף אחד לא יגיע עם אותה עוגה כמו שלכם וגם תהיו בטוחה שכולם יטרפו אותה ברגע. בונוס מיוחד: היא קלה להכנה, 40 דקות והופ! היא בתוך התנור.
מרכיבים 20 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 6419 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת רטובים
-
160 מ"ל שמן קנולהאו 2/3 כוס
-
2/3 כוס רסק תפוחים
-
300 גרם סוכר לבןאו 1.5 כוסות
-
3 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כפית קליפת לימון
-
2 כוסות גזריםמגוררים
-
1 כוס קוקוס טחון
תערובת יבשים
-
280 גרם קמח לבןאו 2 כוסות
-
1 כוס אגוזי פקאןקלויים ללא מלח וקצוצים או פקאנים מסוכרים
-
1 כפית קינמון טחון
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית גדושה אבקת אפייה
-
קורט מלח דק
ציפוי גבינת שמנת (להכין מראש)
-
1 מיכל גבינת שמנתבטמפ' החדר
-
100 גרם חמאה רכהבטמפ' החדר
-
1 כפית תמצית וניל
-
100 גרם אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מערבבים את החומרים הרטובים (מלבד הגזר והקוקוס) בקערה אחת, מוסיפים גזר וקוקוס ומערבבים היטב.
- מערבבים את החומרים היבשים בקערה שנייה.
- מאחדים את שתי התערובות בערבוב יסודי ויוצקים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה לתבנית אינגליש קייק.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 40 דקות. העוגה מוכנה כשקיסם הננעץ בה יוצא יבש. מצננים את העוגה לחלוטין ומחלצים מהתבנית לצלחת הגשה.
- מכינים את הציפוי: מקציפים גבינת שמנת וחמאה רכה יחד עם תמצית וניל לקבלת מרקם קרמי. מוסיפים אבקת סוכר ומקציפים עוד 1-2 דקות.
- מצפים את העוגה בעזרת פלטה.
- מפזרים מעל גרידת לימון.
- מעבירים למקרר לשעה לפחות לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מערבבים את החומרים הרטובים (מלבד הגזר והקוקוס) בקערה אחת, מוסיפים גזר וקוקוס ומערבבים היטב.
- מערבבים את החומרים היבשים בקערה שנייה.
- מאחדים את שתי התערובות בערבוב יסודי ויוצקים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה לתבנית אינגליש קייק.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 40 דקות. העוגה מוכנה כשקיסם הננעץ בה יוצא יבש. מצננים את העוגה לחלוטין ומחלצים מהתבנית לצלחת הגשה.
- מכינים את הציפוי: מקציפים גבינת שמנת וחמאה רכה יחד עם תמצית וניל לקבלת מרקם קרמי. מוסיפים אבקת סוכר ומקציפים עוד 1-2 דקות.
- מצפים את העוגה בעזרת פלטה.
- מפזרים מעל גרידת לימון.
- מעבירים למקרר לשעה לפחות לפני ההגשה.