עוגת גזר של קרין גורן
קרין גורן מכינה עוגת גזר נימוחה, טעימה ומיוחדת במינה, עם תוספת אגוזים וצימוקים, שאם לא תגלו לאורחים ממה היא עשויה, גם הם לא ינחשו! ואפילו אין צורך בתנור
קרין גורן מכינה עוגת גזר נימוחה, טעימה ומיוחדת במינה, עם תוספת אגוזים וצימוקים, שאם לא תגלו לאורחים ממה היא עשויה, גם הם לא ינחשו! ואפילו אין צורך בתנור
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4466.0 קק״ל 4466.0 קק״לפחמימות 372.5 גרם 372.5 גרםשומן 301.6 גרם 301.6 גרםנתרן 3937.0 מ״ג 3937.0 מ״גחלבון 76.5 גרם 76.5 גרםסיבים תזונתיים 36.4 גרם 36.4 גרםשומן רווי 64.2 גרם 64.2 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״גסידן 379.3 מ״ג 379.3 מ״גברזל 13.2 מ״ג 13.2 מ״גאשלגן 3216.1 מ״ג 3216.1 מ״גאבץ 7.9 מ״ג 7.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל
-
קלוריות4466
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4466.0 קק״ל 4466.0 קק״לפחמימות 372.5 גרם 372.5 גרםשומן 301.6 גרם 301.6 גרםנתרן 3937.0 מ״ג 3937.0 מ״גחלבון 76.5 גרם 76.5 גרםסיבים תזונתיים 36.4 גרם 36.4 גרםשומן רווי 64.2 גרם 64.2 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״גסידן 379.3 מ״ג 379.3 מ״גברזל 13.2 מ״ג 13.2 מ״גאשלגן 3216.1 מ״ג 3216.1 מ״גאבץ 7.9 מ״ג 7.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל | קלוריות 4466 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 ביצים L
-
1 שקית סוכר וניל
-
1כוס או 240 מ"ל שמן קנולה
-
300גרם או 4 גזרים גדולים
-
1 1/2כוסות או 150 גרם שבבי קוקוס
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
-
2 כפיות אבקת סודה לשתייה
-
2 כפיות גדושות קינמון טחון
-
1 כפית מלח דק
-
1 כוס אגוזי מלך
-
1 כוס צימוקים בהירים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- גוררים את הגזר על פומפייה. שוברים גס אגוזי מלך.
- בקערה גדולה טורפים את הביצים.
- מוסיפים את שני סוגי הסוכר והשמן ומערבבים היטב. מוסיפים את הגזר והקוקוס ומערבבים.
- מנפים יחד את הקמח, אבקת הסודה לשתייה, המלח והקינמון ומוסיפים לתערובת. טורפים עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזים וצימוקים.
- משמנים את התבנית.
- שופכים את הבלילה לתבנית.
- אחרי 50 דקות בודקים עם העוגה מוכנה בעזרת קיסם הננעץ במרכזה. אם הוא יוצא יבש (עם מעט פירורים לחים) העוגה מוכנה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- גוררים את הגזר על פומפייה. שוברים גס אגוזי מלך.
- בקערה גדולה טורפים את הביצים.
- מוסיפים את שני סוגי הסוכר והשמן ומערבבים היטב. מוסיפים את הגזר והקוקוס ומערבבים.
- מנפים יחד את הקמח, אבקת הסודה לשתייה, המלח והקינמון ומוסיפים לתערובת. טורפים עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזים וצימוקים.
- משמנים את התבנית.
- שופכים את הבלילה לתבנית.
- אחרי 50 דקות בודקים עם העוגה מוכנה בעזרת קיסם הננעץ במרכזה. אם הוא יוצא יבש (עם מעט פירורים לחים) העוגה מוכנה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן