-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3444.7 קק״ל 3444.7 קק״לפחמימות 569.5 גרם 569.5 גרםשומן 107.2 גרם 107.2 גרםנתרן 711.7 מ״ג 711.7 מ״גחלבון 53.5 גרם 53.5 גרםסיבים תזונתיים 17.6 גרם 17.6 גרםשומן רווי 64.8 גרם 64.8 גרםכולסטרול 98.1 מ״ג 98.1 מ״גסידן 962.1 מ״ג 962.1 מ״גברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 5264.8 מ״ג 5264.8 מ״גאבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות3445
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3444.7 קק״ל 3444.7 קק״לפחמימות 569.5 גרם 569.5 גרםשומן 107.2 גרם 107.2 גרםנתרן 711.7 מ״ג 711.7 מ״גחלבון 53.5 גרם 53.5 גרםסיבים תזונתיים 17.6 גרם 17.6 גרםשומן רווי 64.8 גרם 64.8 גרםכולסטרול 98.1 מ״ג 98.1 מ״גסידן 962.1 מ״ג 962.1 מ״גברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 5264.8 מ״ג 5264.8 מ״גאבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 3445 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית מרובעת 15X15
עוגת סולת
-
200 גרם סולת
-
1/2 כוס קוקוס טחון
-
200 גרם סוכר לבן
-
20 גרם אבקת אפייה
-
200 גרם יוגורט 3%
-
200 גרם שמנת חמוצה 15%
-
100 גרם גבינת שמנתרכה
קישוט (לא חובה)
-
1 חופן שקדים טבעיים
סירופ
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 כוס מים
-
1 יחידה מקל קינמון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מכינים את העוגה: מערבלים במיקסר את כל מרכיבי העוגה ביחד עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית מרובעת 15*15 ומשומנת. אפשרי בשלב הזה לקשט עם שקדים את הטופ של העוגה.
- מכניסים לתנור לכ-15 דקות.
- מכינים את הסירופ: מבשלים בסיר קטן את כל רכיבי הסירופ עד להרתחה, מנמיכים ללהבה בינונית וממשיכים לבשל כ-10 דקות.
- מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים אותה. מוזגים את הסירופ שהתקרר על העוגה, בזילופים עדינים ומגישים.
- מכניסים שנית לאפייה נוספת של כ-10 דקות נוספות עד להשחמה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מכינים את העוגה: מערבלים במיקסר את כל מרכיבי העוגה ביחד עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית מרובעת 15*15 ומשומנת. אפשרי בשלב הזה לקשט עם שקדים את הטופ של העוגה.
- מכניסים לתנור לכ-15 דקות.
- מכינים את הסירופ: מבשלים בסיר קטן את כל רכיבי הסירופ עד להרתחה, מנמיכים ללהבה בינונית וממשיכים לבשל כ-10 דקות.
- מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים אותה. מוזגים את הסירופ שהתקרר על העוגה, בזילופים עדינים ומגישים.
- מכניסים שנית לאפייה נוספת של כ-10 דקות נוספות עד להשחמה.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
לא ברור כמה זמן צריך לאפות
15 דקות ואז אחרי הצינון והוספת הסירופ אופים עוד 10 דקות (סה”כ 25 דקות)