עוגת ריבת חלב מהירה
מחפשים מתכון פשוט וקל לעוגה שלא תוכלו להפסיק ליישר? עוגת ריבת חלב מהירה היא בדיוק מה שחיפשתם. שילוב מושלם של עוגה רכה ואוורירית ומתיקות מפנקת של ריבת חלב
מחפשים מתכון פשוט וקל לעוגה שלא תוכלו להפסיק ליישר? עוגת ריבת חלב מהירה היא בדיוק מה שחיפשתם. שילוב מושלם של עוגה רכה ואוורירית ומתיקות מפנקת של ריבת חלב
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6948.4 קק״ל 6948.4 קק״לפחמימות 855.0 גרם 855.0 גרםשומן 359.3 גרם 359.3 גרםנתרן 4211.4 מ״ג 4211.4 מ״גחלבון 90.7 גרם 90.7 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרםשומן רווי 63.9 גרם 63.9 גרםכולסטרול 1401.6 מ״ג 1401.6 מ״גסידן 682.5 מ״ג 682.5 מ״גברזל 7.1 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 1326.3 מ״ג 1326.3 מ״גאבץ 6.2 מ״ג 6.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות6948
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6948.4 קק״ל 6948.4 קק״לפחמימות 855.0 גרם 855.0 גרםשומן 359.3 גרם 359.3 גרםנתרן 4211.4 מ״ג 4211.4 מ״גחלבון 90.7 גרם 90.7 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרםשומן רווי 63.9 גרם 63.9 גרםכולסטרול 1401.6 מ״ג 1401.6 מ״גסידן 682.5 מ״ג 682.5 מ״גברזל 7.1 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 1326.3 מ״ג 1326.3 מ״גאבץ 6.2 מ״ג 6.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 6948 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים ביצים, סוכר וסוכר וניל במהירות גבוהה למשך 8 דקות.
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן ואת השמנת החמוצה.
- עוצרים את פעולת המיקסר ומקפלים לתוך הבלילה את הקמח.
- מעבירים לתבנית האפייה, מורידים את חום התנור ל-160-165 מעלות למשך 45-50 דקות עד שהעוגה מוכנה.
- מוציאים מהתנור. מעבירים את ריבת החלב לשק זילוף ובעזרת סכין יוצרים גומות קטנות בעוגה.
- מזלפים לתוך כל גומה בעזרת שק הזילוף מעט מריבת החלב ואת מה שנשאר מזלפים בצורת שתי וערב על העוגה.
- מפזרים בנדיבות ברס בוטנים.
אופן הכנה
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים ביצים, סוכר וסוכר וניל במהירות גבוהה למשך 8 דקות.
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן ואת השמנת החמוצה.
- עוצרים את פעולת המיקסר ומקפלים לתוך הבלילה את הקמח.
- מעבירים לתבנית האפייה, מורידים את חום התנור ל-160-165 מעלות למשך 45-50 דקות עד שהעוגה מוכנה.
- מוציאים מהתנור. מעבירים את ריבת החלב לשק זילוף ובעזרת סכין יוצרים גומות קטנות בעוגה.
- מזלפים לתוך כל גומה בעזרת שק הזילוף מעט מריבת החלב ואת מה שנשאר מזלפים בצורת שתי וערב על העוגה.
- מפזרים בנדיבות ברס בוטנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
היי, במה אפשר להחליף את השמנת חמוצה?
הי נטלי, ניתן להמיר בכוס חלב
מתכון וואווו!! מכינים כל הזמן ויוצא פשוט מטריףף!