יש משהו יותר טעים מעוגת שוקולד וענני קצפת? אין!

נטלי לוין מכינה יחד עם קרין גורן עוגת שוקולד מהירה ומרשימה המקושטת בענני קצפת אווריריים ומתוקים שיגרמו לכם לרחף מרוב עונג
נטלי לוין מכינה יחד עם קרין גורן עוגת שוקולד מהירה ומרשימה המקושטת בענני קצפת אווריריים ומתוקים שיגרמו לכם לרחף מרוב עונג
  • קרין גורן
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    7429
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7428.9 קק״ל 7428.9 קק״ל
    פחמימות 687.2 גרם 687.2 גרם
    שומן 478.0 גרם 478.0 גרם
    נתרן 1588.2 מ״ג 1588.2 מ״ג
    חלבון 83.2 גרם 83.2 גרם
    סיבים תזונתיים 35.2 גרם 35.2 גרם
    שומן רווי 152.1 גרם 152.1 גרם
    כולסטרול 1342.9 מ״ג 1342.9 מ״ג
    סידן 717.5 מ״ג 717.5 מ״ג
    ברזל 16.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 2722.2 מ״ג 2722.2 מ״ג
    אבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    7429
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7428.9 קק״ל 7428.9 קק״ל
    פחמימות 687.2 גרם 687.2 גרם
    שומן 478.0 גרם 478.0 גרם
    נתרן 1588.2 מ״ג 1588.2 מ״ג
    חלבון 83.2 גרם 83.2 גרם
    סיבים תזונתיים 35.2 גרם 35.2 גרם
    שומן רווי 152.1 גרם 152.1 גרם
    כולסטרול 1342.9 מ״ג 1342.9 מ״ג
    סידן 717.5 מ״ג 717.5 מ״ג
    ברזל 16.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 2722.2 מ״ג 2722.2 מ״ג
    אבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
קרין גורן
X

15 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


לעוגה

ציפוי שוקולד

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את עוגת השוקולד: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  2. בקערה גדולה שמים יחד את השמן, הביצים, השמנת החמוצה, הסוכר והמלח וטורפים היטב לתערובת אחידה בעזרת מטרפה.
  3. מוסיפים את הקקאו, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
  4. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת, מפזרים מעל את השוקולד צ’יפס.
  5. אופים את העוגה במשך 35-45 דקות (או עד שקיסם יוצא ממרכזה עם פירורים לחים).
  6. מצננים כעשר דקות בטמפרטורת החדר, ובינתיים מכינים את הציפוי.
  7. מכינים את ציפוי השוקולד: בסיר קטן מביאים לסף רתיחה את השמנת המתוקה ובקערה נפרדת שמים את השוקולד הקצוץ.
  8. מוזגים את השמנת החמה על השוקולד, ממתינים כדקה וטורפים עד שמתקבל גנאש אחיד ומבריק.
  9. מוזגים את הגנאש על העוגה עד לכיסוי מוחלט.
  10. מצננים את העוגה לחלוטין במקרר ורק כשהיא קרה לחלוטין מחלצים מהתבנית.
  11. מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר, הוניל ואינסטנט הפודינג עד קבלת קצפת יציבה מאוד.
  12. מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2 ס”מ.
  13. מזלפים תלוליות צפופות של קצפת בחלק העליון של העוגה הקרה ומקשטים בשוקולד מגורר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יש משהו יותר טעים מעוגת שוקולד וענני קצפת? אין!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (23)

Avatar

    Avatar
    אמיר בדולח

    אפשר להחליף את השוקולד בשוקולד חלב?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לינה, כתוב מעל רשימת המצרכים – תבנית עגולה בקוטר 24 ס”מ

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות