-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7887.0 קק״ל 7887.0 קק״לפחמימות 625.6 גרם 625.6 גרםשומן 561.7 גרם 561.7 גרםנתרן 2342.4 מ״ג 2342.4 מ״גחלבון 82.5 גרם 82.5 גרםסיבים תזונתיים 9.5 גרם 9.5 גרםשומן רווי 283.2 גרם 283.2 גרםכולסטרול 1330.0 מ״ג 1330.0 מ״גסידן 1316.6 מ״ג 1316.6 מ״גברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 1456.4 מ״ג 1456.4 מ״גאבץ 7.4 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל 3 שעות ו-5 דק׳
-
קלוריות7887
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7887.0 קק״ל 7887.0 קק״לפחמימות 625.6 גרם 625.6 גרםשומן 561.7 גרם 561.7 גרםנתרן 2342.4 מ״ג 2342.4 מ״גחלבון 82.5 גרם 82.5 גרםסיבים תזונתיים 9.5 גרם 9.5 גרםשומן רווי 283.2 גרם 283.2 גרםכולסטרול 1330.0 מ״ג 1330.0 מ״גסידן 1316.6 מ״ג 1316.6 מ״גברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 1456.4 מ״ג 1456.4 מ״גאבץ 7.4 מ״ג 7.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-5 דק׳ | קלוריות 7887 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
500 גרם שערות קדאיף
-
200 גרם חמאה
-
3/4 כוס סוכר לבן
מלית
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 גביעי שמנת חמוצה 28%
-
5 כפות סוכר לבן
-
200 גרם פקאנים מסוכרים
אופן הכנה
- מכינים את בסיסי הקדאיף: מפשירים את הקדאיף לפי הוראות היצרן. מחממים תנור לחום של 160 מעלות בתוכנית טורבו.
- ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה (או במיקרוגל). מצננים מעט.
- מערבבים אטריות קדאיף עם חמאה מומסת פושרת ואבקת סוכר. ממש “חופפים” בידיים לציפוי אחיד.
- מרפדים תבנית אחת בנייר אפייה, ומשאירים תבנית אחת לא מרופדת - זו תהיה התבנית שבה נרכיב את העוגה. מפזרים חצי מכמות האטריות על כל תבנית, בשכבה אחידה. אופים את שתי התבניות במשך 25-30 דקות עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים.
- מכינים את מלית השמנת ומרכיבים: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, שמנת חמוצה וסוכר עד לקבלת קרם יציב.
- מפזרים חצי מכמות הפקאן הסיני הקצוץ על בסיס הקדאיף שבתבנית ללא נייר האפייה. משטחים מעל את מלית השמנת. מפזרים את יתרת הפקאנים ומפוררים בידיים את בסיס הקדאיף השני מעל המלית, לכיסוי.
- מעבירים למקרר לשעתיים לפחות, להתייצבות.
- מגישים קר ושומרים במקרר.
אופן הכנה
- מכינים את בסיסי הקדאיף: מפשירים את הקדאיף לפי הוראות היצרן. מחממים תנור לחום של 160 מעלות בתוכנית טורבו.
- ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה (או במיקרוגל). מצננים מעט.
- מערבבים אטריות קדאיף עם חמאה מומסת פושרת ואבקת סוכר. ממש “חופפים” בידיים לציפוי אחיד.
- מרפדים תבנית אחת בנייר אפייה, ומשאירים תבנית אחת לא מרופדת - זו תהיה התבנית שבה נרכיב את העוגה. מפזרים חצי מכמות האטריות על כל תבנית, בשכבה אחידה. אופים את שתי התבניות במשך 25-30 דקות עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים.
- מכינים את מלית השמנת ומרכיבים: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, שמנת חמוצה וסוכר עד לקבלת קרם יציב.
- מפזרים חצי מכמות הפקאן הסיני הקצוץ על בסיס הקדאיף שבתבנית ללא נייר האפייה. משטחים מעל את מלית השמנת. מפזרים את יתרת הפקאנים ומפוררים בידיים את בסיס הקדאיף השני מעל המלית, לכיסוי.
- מעבירים למקרר לשעתיים לפחות, להתייצבות.
- מגישים קר ושומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (9)
נראה מעולה! יש לי אטריות קדאיף יבשות, איך עובדים איתם? תודה
באותו האופן, רק שבמקרה הזה לא צריך להפשיר אותן
500 גרם חמאה???? אני בטוחה שזו טעות
המתכון עודכן, 200 גרם חמאה.
איזה יופי, תודה על השיתוף!
רשום סוכר בתערובת של הבסיס .ובאופן הכנה רשום אבקת סוכר .אז מה לשים?תודה.
היי רוחמה, אבקת סוכר.
בלי סירופ סוכר על הקדאיף? הוא לא נשאר יבש ככה?
אטריות הקדאיף עורבבו עם חמאה והמתכון גם מכיל שמנת, לכן אין סיבה שיהיה יבש, אבל אם תרצי להוסיף סירופ סוכר- זכותך