עוף בתנור עם שום, בצל ויין לבן

שי-לי ליפא מכינה עוף בתנור עם שום ובצל ב-10 דקות הכנה עם רוטב יין לבן ותימין שכיף לאכול עם אורז. והבונוס? המנה ללא גלוטן ומתאימה לפסח
שי-לי ליפא מכינה עוף בתנור עם שום ובצל ב-10 דקות הכנה עם רוטב יין לבן ותימין שכיף לאכול עם אורז. והבונוס? המנה ללא גלוטן ומתאימה לפסח
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 385.1 קק״ל 2310.5 קק״ל
    פחמימות 19.6 גרם 117.6 גרם
    שומן 16.6 גרם 99.3 גרם
    נתרן 402.8 מ״ג 2416.5 מ״ג
    חלבון 33.8 גרם 202.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 17.7 גרם
    כולסטרול 128.7 מ״ג 771.9 מ״ג
    סידן 28.9 מ״ג 173.4 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 447.3 מ״ג 2684.0 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 17.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 385.1 קק״ל 2310.5 קק״ל
    פחמימות 19.6 גרם 117.6 גרם
    שומן 16.6 גרם 99.3 גרם
    נתרן 402.8 מ״ג 2416.5 מ״ג
    חלבון 33.8 גרם 202.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 17.7 גרם
    כולסטרול 128.7 מ״ג 771.9 מ״ג
    סידן 28.9 מ״ג 173.4 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 447.3 מ״ג 2684.0 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 17.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
שי-לי ליפא
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מוציאים את העוף מהמקרר כ-40 דקות לפני ההכנה.
  2. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית ברדיד אלומיניום ומעליו מניחים נייר אפייה.
  3. מפרקים את שיני השום מהראש ומשאירים בקליפתן. קולפים את הבצל ופורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
  4. מניחים שום ובצל בתבנית, יוצקים יין ומתבלים במלח ופלפל שחור. מניחים מעל את העוף, מורחים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומניחים גבעולי תימין. מכסים ברדיד אלומיניום.
  5. אופים בתנור החם שעה וחצי.
  6. מסירים את רדיד האלומיניום, מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות ואופים עוד כ-25 דקות עד שהעוף זהוב ומוכן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף בתנור עם שום, בצל ויין לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    Offir Lev-Ari

    חבל שלא צרפתם קישור לקטע מהתוכנית; בתוכנית היא הוסיפה איזה תבלין – שבמתכון כאן הוא לא מוזכר, כמו שגב’ רחל מידניק ציינה…

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אופיר, לצערנו אין לנו את הקטע הספציפי בתכנית. בכל אופן, המתכון הוא מעולה גם ככה ולא יגרע דבר מהטעם 🙂

    Avatar
    רחל מידניק

    היה עוד תבלין לעוף מה הוא

      Avatar
      מערכת Foody

      מה הכוונה עוד תבלין לעוף?

    Avatar
    בתיה

    הכנתי את המתכון לכבוד שבת קודש, אני לא מערבבת בין בצל לשום במתכונים ולכן הכנתי רק עם שום יצא מ-ד-ה-י-ם !!!!

      Avatar
      מערכת Foody

      משמח לקרוא!! שבוע טוב

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות