עוף בתנור של יונית צוקרמן
כולנו מחפשים מתכון מנצח לעוף בתנור, וליונית צוקרמן יש אחד כזה! עוף עם ירקות צבעוניים ותפוחי אדמה אפויים בתנור, במרינדה משגעת ובקלי קלות
כולנו מחפשים מתכון מנצח לעוף בתנור, וליונית צוקרמן יש אחד כזה! עוף עם ירקות צבעוניים ותפוחי אדמה אפויים בתנור, במרינדה משגעת ובקלי קלות
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 659.8 קק״ל 2639.3 קק״לפחמימות 423.3 גרם 1693.2 גרםסוכר 387.5 גרם 1550.1 גרםשומן 372.7 גרם 1490.8 גרםנתרן 1539.4 מ״ג 6157.6 מ״גחלבון 379.8 גרם 1519.0 גרםסיבים תזונתיים 375.5 גרם 1502.1 גרםשומן רווי 372.0 גרם 1488.1 גרםכולסטרול 371.9 מ״ג 1487.5 מ״גסידן 403.3 מ״ג 1613.2 מ״גברזל 372.7 מ״ג 1490.7 מ״גאשלגן 841.2 מ״ג 3364.8 מ״גאבץ 371.9 מ״ג 1487.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-35 דק׳
-
קלוריות660
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 659.8 קק״ל 2639.3 קק״לפחמימות 423.3 גרם 1693.2 גרםסוכר 387.5 גרם 1550.1 גרםשומן 372.7 גרם 1490.8 גרםנתרן 1539.4 מ״ג 6157.6 מ״גחלבון 379.8 גרם 1519.0 גרםסיבים תזונתיים 375.5 גרם 1502.1 גרםשומן רווי 372.0 גרם 1488.1 גרםכולסטרול 371.9 מ״ג 1487.5 מ״גסידן 403.3 מ״ג 1613.2 מ״גברזל 372.7 מ״ג 1490.7 מ״גאשלגן 841.2 מ״ג 3364.8 מ״גאבץ 371.9 מ״ג 1487.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-35 דק׳ | קלוריות 660 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 כרעי עוףאו שוקי עוף
-
2 בצלים בינוניים
-
3 פלפלים אדומים בינונייםאו פלפלים ירוקים/ צהובים - חתוכים לקוביות
-
3 תפוחי אדמה בינונייםחתוכים לקוביות
מרינדה
-
2 כפות תבלין גריל
-
1 כף אבקת מרק בצל קנור
-
1 כף אבקת מרק עוף
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כפית שוםתבלין שום גבישי
-
3 כפות רוטב טריאקי קנור
-
2 כפות סילאן
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה את כל חומרי המרינדה, מכניסים את חלקי העוף אל הקערה עם המרינדה ומעסים. משרים 15 דקות.
- בינתיים, קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם מים 7 דקות עד לריכוך ראשוני.
- פורסים את הבצלים ומניחים בתבנית. מניחים מעל הבצלים את הפלפלים הצבעוניים ומעליהם את תפוחי האדמה שעברו ריכוך קל.
- מרססים או מזלפים שמן זית מעל ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
- מניחים מעל את חלקי העוף שהושרו במרינדה ואת יתרת המרינדה שנותרה בקערה שופכים מעל חלקי העוף שבתבנית.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 50 דקות ללא כיסוי.
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה את כל חומרי המרינדה, מכניסים את חלקי העוף אל הקערה עם המרינדה ומעסים. משרים 15 דקות.
- בינתיים, קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם מים 7 דקות עד לריכוך ראשוני.
- פורסים את הבצלים ומניחים בתבנית. מניחים מעל הבצלים את הפלפלים הצבעוניים ומעליהם את תפוחי האדמה שעברו ריכוך קל.
- מרססים או מזלפים שמן זית מעל ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
- מניחים מעל את חלקי העוף שהושרו במרינדה ואת יתרת המרינדה שנותרה בקערה שופכים מעל חלקי העוף שבתבנית.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 50 דקות ללא כיסוי.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
יצא ממש טעים! תודה על המתכון
בכיף!
מתאים לי צלחת כזאת כעת