עוף חמוץ מתוק כשר לפסח

קבלו אותו במחיאות כפיים, מתכון מושלם של עוף חמוץ מתוק כשר לפסח שלא תוכלו להפסיק לאכול. קל להכנה ומהיר, עוף חמוץ מתוק שיעשה לכם שמח בחג
קבלו אותו במחיאות כפיים, מתכון מושלם של עוף חמוץ מתוק כשר לפסח שלא תוכלו להפסיק לאכול. קל להכנה ומהיר, עוף חמוץ מתוק שיעשה לכם שמח בחג
  • עדי מרום
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    452
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 452.0 קק״ל 1808.2 קק״ל
    פחמימות 26.2 גרם 105.0 גרם
    סוכר 0.6 גרם 2.4 גרם
    שומן 9.9 גרם 39.7 גרם
    נתרן 1224.0 מ״ג 4896.2 מ״ג
    חלבון 60.6 גרם 242.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.2 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 309.1 מ״ג 1236.4 מ״ג
    סידן 38.0 מ״ג 151.9 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 901.1 מ״ג 3604.3 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    452
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 452.0 קק״ל 1808.2 קק״ל
    פחמימות 26.2 גרם 105.0 גרם
    סוכר 0.6 גרם 2.4 גרם
    שומן 9.9 גרם 39.7 גרם
    נתרן 1224.0 מ״ג 4896.2 מ״ג
    חלבון 60.6 גרם 242.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.2 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 309.1 מ״ג 1236.4 מ״ג
    סידן 38.0 מ״ג 151.9 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 901.1 מ״ג 3604.3 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
עדי מרום
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

טמפורה

רוטב חמוץ מתוק


אופן הכנה

  1. מכינים את הבלילה: בקערה מניחים את כל חומרי הבלילה יחד וטורפים היטב עד קבלת בלילה חלקה.
  2. מכניסים פנימה פילה עוף שחתוך לרצועות ומערבבים עד ציפוי מלא.
  3. מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק ומכניסים את פילה העוף לשמן החם, מטגנים מכל צד 2 דקות עד הזהבה, מוציאים לרשת/ צלחת מרופדת בנייר סופג.
  4. מכינים את הרוטב: במחבת עם מעט שמן מטגנים שיני שום כתושות כחצי דקה (בזהירות לא לשרוף את השום), מוסיפים צ׳ילי מתוק, רוטב סויה, ג׳ינג’ר טחון ומיץ לימון ומביאים לביעבוע.
  5. מוסיפים את רצועות העוף המטוגנות ומערבבים עד שהציפוי נדבק מכל הצדדים.
  6. מפזרים מעל שומשום ובצל ירוק, מגישים לצד אורז.

    עוף חמוץ מתוק כשר לפסח
    עוף חמוץ מתוק כשר לפסח. צילום: עדי מרום

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות