-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 308.0 קק״ל 2464.2 קק״לפחמימות 26.7 גרם 213.2 גרםסוכר 3.4 גרם 27.2 גרםשומן 10.2 גרם 81.4 גרםנתרן 809.0 מ״ג 6472.2 מ״גחלבון 24.2 גרם 193.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.6 גרםשומן רווי 2.3 גרם 18.3 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסידן 9.3 מ״ג 74.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 66.8 מ״ג 534.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות308
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 308.0 קק״ל 2464.2 קק״לפחמימות 26.7 גרם 213.2 גרםסוכר 3.4 גרם 27.2 גרםשומן 10.2 גרם 81.4 גרםנתרן 809.0 מ״ג 6472.2 מ״גחלבון 24.2 גרם 193.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.6 גרםשומן רווי 2.3 גרם 18.3 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסידן 9.3 מ״ג 74.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 66.8 מ״ג 534.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 308 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
8 שוקי עוף בינוניות
-
7 כפות רוטב טריאקי
-
1 כפית גדושה מלח גס
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
5 תפוחי אדמה בינוניים
-
3 כפות שמן זית
-
2 בצלים בינוניים
אופן הכנה
- מסירים מהשוקיים את העור (ניתן לבקש מהקצב) בעזרת סכין, חורצים בצורה סיבובית באמצע העצם, בזהירות מושכים את כל בשר השוק כלפי מטה, מנקים את השאריות המיותרות, וחותכים בזהירות את השאריות מהעצם העליונה.
- מעבירים את השוקיים לקערה, מוסיפים 6 כפות טריאקי, כפית גדושה מלח גס וכפית פלפל שחור גרוס ומערבבים היטב.
- חותכים את תפוחי אדמה לפרוסות עם הקליפה, מסדרים על תבנית או סיר מתאים לתנור, מזלפים שמן זית, עוד קצת מלח גס ופלפל שחור גרוס ואת כף הטריאקי האחרונה.
- מסדרים את העופות כך שהעצם כלפי מעלה. מפזרים 2 בצלים חתוכים לרבעים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות לשעה וחצי, כאשר מידי פעם מורחים את העופות שוב בטריאקי ששקע בקרקעית התבנית.
- לאחר הוצאת השוקיים מהתנור ניתן למרוח קצת טריאקי לקבלת גלייז מושלם.
- מפזרים חופן בצל ירוק קצוץ ומגישים. בתיאבון!
אופן הכנה
- מסירים מהשוקיים את העור (ניתן לבקש מהקצב) בעזרת סכין, חורצים בצורה סיבובית באמצע העצם, בזהירות מושכים את כל בשר השוק כלפי מטה, מנקים את השאריות המיותרות, וחותכים בזהירות את השאריות מהעצם העליונה.
- מעבירים את השוקיים לקערה, מוסיפים 6 כפות טריאקי, כפית גדושה מלח גס וכפית פלפל שחור גרוס ומערבבים היטב.
- חותכים את תפוחי אדמה לפרוסות עם הקליפה, מסדרים על תבנית או סיר מתאים לתנור, מזלפים שמן זית, עוד קצת מלח גס ופלפל שחור גרוס ואת כף הטריאקי האחרונה.
- מסדרים את העופות כך שהעצם כלפי מעלה. מפזרים 2 בצלים חתוכים לרבעים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות לשעה וחצי, כאשר מידי פעם מורחים את העופות שוב בטריאקי ששקע בקרקעית התבנית.
- לאחר הוצאת השוקיים מהתנור ניתן למרוח קצת טריאקי לקבלת גלייז מושלם.
- מפזרים חופן בצל ירוק קצוץ ומגישים. בתיאבון!
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן