פאי אלפחורס מענג עם קוקוס וריבת חלב
פאי אלפחורס כשר לפסח שיתאים לכל ימות השנה. תחתית קלתית פריכה על בסיס חמאה, מילוי של שמנת מתוקה וריבת חלב ומעל הכל קוקוס טחון שמשלים את החגיגה
פאי אלפחורס כשר לפסח שיתאים לכל ימות השנה. תחתית קלתית פריכה על בסיס חמאה, מילוי של שמנת מתוקה וריבת חלב ומעל הכל קוקוס טחון שמשלים את החגיגה
- שלומית שרבי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2402.7 קק״ל 2402.7 קק״לפחמימות 177.9 גרם 177.9 גרםשומן 323.7 גרם 323.7 גרםנתרן 229.8 מ״ג 229.8 מ״גחלבון 122.7 גרם 122.7 גרםסיבים תזונתיים 115.6 גרם 115.6 גרםשומן רווי 197.2 גרם 197.2 גרםכולסטרול 136.2 מ״ג 136.2 מ״גסידן 368.7 מ״ג 368.7 מ״גברזל 109.6 מ״ג 109.6 מ״גאשלגן 714.7 מ״ג 714.7 מ״גאבץ 109.6 מ״ג 109.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל 4 שעות
-
קלוריות2403
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2402.7 קק״ל 2402.7 קק״לפחמימות 177.9 גרם 177.9 גרםשומן 323.7 גרם 323.7 גרםנתרן 229.8 מ״ג 229.8 מ״גחלבון 122.7 גרם 122.7 גרםסיבים תזונתיים 115.6 גרם 115.6 גרםשומן רווי 197.2 גרם 197.2 גרםכולסטרול 136.2 מ״ג 136.2 מ״גסידן 368.7 מ״ג 368.7 מ״גברזל 109.6 מ״ג 109.6 מ״גאשלגן 714.7 מ״ג 714.7 מ״גאבץ 109.6 מ״ג 109.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 4 שעות | קלוריות 2403 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קלתית
-
1 כוס קמח מצה
-
100 גרם חמאה קרהחתוכה לקוביות
-
2 כפות קוקוס טחון
-
1 כף ריבת חלב
-
1 ביצה
מילוי
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 1/2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כף ריבת חלב
ציפוי
-
1/2 כוס קוקוס טחון
אופן הכנה
- מכינים את הקלתית: מכניסים למיקסר את הקמח, החמאה, הקוקוס וכף אחת של ריבת חלב ומערבלים עד לקבלת תערובת פירורית.
- מוסיפים את הביצה ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.
- משטחים ומהדקים את הבצק בעזרת הידיים על תבנית עגולה עם נייר אפייה ומעבירים למקפיא ל-10 דקות לצינון.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מכניסים את הקלתית לתנור למשך 15-20 דקות, עד שהיא מתייצבת.
- מוציאים את הקלתית מהתנור ומצננים.
- מכינים את המילוי: מקציפים את השמנת והאינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב ומוסיפים את ריבת החלב. מערבבים עוד דקה לאיחוד.
- משטחים את הקרם על הקלתית המצוננת ומפזרים מעל מלא קוקוס טחון.
- מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מכינים את הקלתית: מכניסים למיקסר את הקמח, החמאה, הקוקוס וכף אחת של ריבת חלב ומערבלים עד לקבלת תערובת פירורית.
- מוסיפים את הביצה ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.
- משטחים ומהדקים את הבצק בעזרת הידיים על תבנית עגולה עם נייר אפייה ומעבירים למקפיא ל-10 דקות לצינון.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מכניסים את הקלתית לתנור למשך 15-20 דקות, עד שהיא מתייצבת.
- מוציאים את הקלתית מהתנור ומצננים.
- מכינים את המילוי: מקציפים את השמנת והאינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב ומוסיפים את ריבת החלב. מערבבים עוד דקה לאיחוד.
- משטחים את הקרם על הקלתית המצוננת ומפזרים מעל מלא קוקוס טחון.
- מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפני ההגשה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (0)
קטגוריות
אביזרים
טכניקות