ה-עוגה של עוגיונת – פאי שוקולד וקצפת ללא אפייה
מחפשים מתכון זריז לקינוח משגע ומרשים מבלי לחמם את התנור? נטלי לוין מלמדת כיצד להכין פאי שוקולד וקצפת ללא אפייה שמכינים בקלות
מחפשים מתכון זריז לקינוח משגע ומרשים מבלי לחמם את התנור? נטלי לוין מלמדת כיצד להכין פאי שוקולד וקצפת ללא אפייה שמכינים בקלות
- נטלי לוין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5541.9 קק״ל 5541.9 קק״לפחמימות 417.5 גרם 417.5 גרםשומן 400.4 גרם 400.4 גרםנתרן 714.8 מ״ג 714.8 מ״גחלבון 53.7 גרם 53.7 גרםסיבים תזונתיים 19.8 גרם 19.8 גרםשומן רווי 222.8 גרם 222.8 גרםכולסטרול 237.8 מ״ג 237.8 מ״גסידן 250.5 מ״ג 250.5 מ״גברזל 24.8 מ״ג 24.8 מ״גאשלגן 1660.1 מ״ג 1660.1 מ״גאבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות5542
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5541.9 קק״ל 5541.9 קק״לפחמימות 417.5 גרם 417.5 גרםשומן 400.4 גרם 400.4 גרםנתרן 714.8 מ״ג 714.8 מ״גחלבון 53.7 גרם 53.7 גרםסיבים תזונתיים 19.8 גרם 19.8 גרםשומן רווי 222.8 גרם 222.8 גרםכולסטרול 237.8 מ״ג 237.8 מ״גסידן 250.5 מ״ג 250.5 מ״גברזל 24.8 מ״ג 24.8 מ״גאשלגן 1660.1 מ״ג 1660.1 מ״גאבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 5542 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
200 גרם פתי בר וניל
-
100 גרם חמאה
קרם שוקולד
-
200 גרם שוקולד מריר
-
250מ"ל או 1 כוס שמנת להקצפה יטבתה 38%
קצפת
-
250מ"ל או 1 כוס שמנת להקצפה יטבתה 38%קרה מאוד
-
1 כף אבקת סוכר
קישוט
-
1/2 חבילה גליליות ופל
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: משמנים את התבנית.
- במעבד מזון טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
- ממסים את החמאה ומוסיפים לביסקוויטים. מערבבים עד קבלת מרקם של חול רטוב.
- מהדקים את פירורי הביסקוויטים לבסיס ולדפנות התבנית ליצירת קלתית.
- מקפיאים במשך 40-50 דקות עד התייצבות.
- מכינים קרם שוקולד: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
- בסיר מחממים שמנת עד לסף רתיחה.
- יוצקים את השמנת החמה על גבי השוקולד, ממתינים כדקה וטורפים עד קבלת גנאש אחיד ומבריק.
- יוצקים את הקרם לתוך הקלתית הקפואה.
- מקפיאים למשך חצי שעה להתייצבות.
- מכינים קצפת: בקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת סוכר ופודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
- יוצקים את הקצפת בצורה חופשית על החלק העליון של הפאי ומקררים במקרר.
- לפני ההגשה מקשטים בגליליות ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: משמנים את התבנית.
- במעבד מזון טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
- ממסים את החמאה ומוסיפים לביסקוויטים. מערבבים עד קבלת מרקם של חול רטוב.
- מהדקים את פירורי הביסקוויטים לבסיס ולדפנות התבנית ליצירת קלתית.
- מקפיאים במשך 40-50 דקות עד התייצבות.
- מכינים קרם שוקולד: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
- בסיר מחממים שמנת עד לסף רתיחה.
- יוצקים את השמנת החמה על גבי השוקולד, ממתינים כדקה וטורפים עד קבלת גנאש אחיד ומבריק.
- יוצקים את הקרם לתוך הקלתית הקפואה.
- מקפיאים למשך חצי שעה להתייצבות.
- מכינים קצפת: בקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת סוכר ופודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
- יוצקים את הקצפת בצורה חופשית על החלק העליון של הפאי ומקררים במקרר.
- לפני ההגשה מקשטים בגליליות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (37)
שלום, לא מצאתי פתי בר וניל – האם ניתן להוסיף לתחתית תמצית וניל כדי שיהיה טעם וניל? אם כן -כמה להוסיף? תודה מראש
היי לימור, מה הכוונה? מה התחליף שלך לפתי בר וניל עצמו?
הי נטלי,גובה הדופן ואיזה מס תבנית?
היי מירי, תבנית טארט 24 ס”מ