ה-עוגה של עוגיונת – פאי שוקולד וקצפת ללא אפייה

מחפשים מתכון זריז לקינוח משגע ומרשים מבלי לחמם את התנור? נטלי לוין מלמדת כיצד להכין פאי שוקולד וקצפת ללא אפייה שמכינים בקלות
מחפשים מתכון זריז לקינוח משגע ומרשים מבלי לחמם את התנור? נטלי לוין מלמדת כיצד להכין פאי שוקולד וקצפת ללא אפייה שמכינים בקלות
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
23 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    5542
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5541.9 קק״ל 5541.9 קק״ל
    פחמימות 417.5 גרם 417.5 גרם
    שומן 400.4 גרם 400.4 גרם
    נתרן 714.8 מ״ג 714.8 מ״ג
    חלבון 53.7 גרם 53.7 גרם
    סיבים תזונתיים 19.8 גרם 19.8 גרם
    שומן רווי 222.8 גרם 222.8 גרם
    כולסטרול 237.8 מ״ג 237.8 מ״ג
    סידן 250.5 מ״ג 250.5 מ״ג
    ברזל 24.8 מ״ג 24.8 מ״ג
    אשלגן 1660.1 מ״ג 1660.1 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    5542
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5541.9 קק״ל 5541.9 קק״ל
    פחמימות 417.5 גרם 417.5 גרם
    שומן 400.4 גרם 400.4 גרם
    נתרן 714.8 מ״ג 714.8 מ״ג
    חלבון 53.7 גרם 53.7 גרם
    סיבים תזונתיים 19.8 גרם 19.8 גרם
    שומן רווי 222.8 גרם 222.8 גרם
    כולסטרול 237.8 מ״ג 237.8 מ״ג
    סידן 250.5 מ״ג 250.5 מ״ג
    ברזל 24.8 מ״ג 24.8 מ״ג
    אשלגן 1660.1 מ״ג 1660.1 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
נטלי לוין
X

23 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תחתית

קרם שוקולד

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיסמשמנים את התבנית.
  2. במעבד מזון טוחנים את הביסקוויטים לאבקה דקה.
  3. ממסים את החמאה ומוסיפים לביסקוויטים. מערבבים עד קבלת מרקם של חול רטוב.
  4. מהדקים את פירורי הביסקוויטים לבסיס ולדפנות התבנית ליצירת קלתית.
  5. מקפיאים במשך 40-50 דקות עד התייצבות.
  6. מכינים קרם שוקולדקוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
  7. בסיר מחממים שמנת עד לסף רתיחה.
  8. יוצקים את השמנת החמה על גבי השוקולד, ממתינים כדקה וטורפים עד קבלת גנאש אחיד ומבריק.
  9. יוצקים את הקרם לתוך הקלתית הקפואה.
  10. מקפיאים למשך חצי שעה להתייצבות.
  11. מכינים קצפתבקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת סוכר ופודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  12. יוצקים את הקצפת בצורה חופשית על החלק העליון של הפאי ומקררים במקרר.
  13. לפני ההגשה מקשטים בגליליות ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ה-עוגה של עוגיונת – פאי שוקולד וקצפת ללא אפייה

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    חתיך וטעים!

תגובות (37)

Avatar

    Avatar
    לימור

    שלום, לא מצאתי פתי בר וניל – האם ניתן להוסיף לתחתית תמצית וניל כדי שיהיה טעם וניל? אם כן -כמה להוסיף? תודה מראש

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לימור, מה הכוונה? מה התחליף שלך לפתי בר וניל עצמו?

    Avatar
    מירי פרסטר

    הי נטלי,גובה הדופן ואיזה מס תבנית?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מירי, תבנית טארט 24 ס”מ

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות