פודינג טפיוקה שוקולדי מהמם בחמישה מרכיבים
פודינג טפיוקה שקולדי ממכר בטירוף! קינוח קליל וטעים שאי אפשר שלא להתאהב בו. חמישה מרכיבים, עשר דקות של הכנה ואתם מסודרים
פודינג טפיוקה שקולדי ממכר בטירוף! קינוח קליל וטעים שאי אפשר שלא להתאהב בו. חמישה מרכיבים, עשר דקות של הכנה ואתם מסודרים
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 682.2 קק״ל 1364.3 קק״לפחמימות 76.1 גרם 152.2 גרםשומן 33.8 גרם 67.6 גרםנתרן 202.9 מ״ג 405.8 מ״גחלבון 22.1 גרם 44.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 20.2 גרם 40.4 גרםכולסטרול 32.4 מ״ג 64.8 מ״גסידן 360.4 מ״ג 720.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 475.5 מ״ג 951.1 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות682
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 682.2 קק״ל 1364.3 קק״לפחמימות 76.1 גרם 152.2 גרםשומן 33.8 גרם 67.6 גרםנתרן 202.9 מ״ג 405.8 מ״גחלבון 22.1 גרם 44.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 20.2 גרם 40.4 גרםכולסטרול 32.4 מ״ג 64.8 מ״גסידן 360.4 מ״ג 720.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 475.5 מ״ג 951.1 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 682 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 כוס פניני טפיוקהמזרח מערב
-
3 כוסות חלב 3%
-
150 גרם נטיפי שוקולד צ’יפס
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניללא חובה
אופן הכנה
- מערבבים את פניני הטפיוקה והחלב בסיר על להבה בינונית-גבוהה למשך 10-15 דקות עד שפניני הטפיוקה נהיים שקופים. חשוב לערבב כל הזמן את פניני הטפיוקה, אחרת הן ידבקו לכם לתחתית ויהיו גוש.
- כשהטפיוקה מוכנה, סוגרים את האש ומוסיפים פנימה סוכר, תמצית וניל ושוקולד צ’יפס.
- מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס.
- מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם או קר.
אופן הכנה
- מערבבים את פניני הטפיוקה והחלב בסיר על להבה בינונית-גבוהה למשך 10-15 דקות עד שפניני הטפיוקה נהיים שקופים. חשוב לערבב כל הזמן את פניני הטפיוקה, אחרת הן ידבקו לכם לתחתית ויהיו גוש.
- כשהטפיוקה מוכנה, סוגרים את האש ומוסיפים פנימה סוכר, תמצית וניל ושוקולד צ’יפס.
- מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס.
- מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם או קר.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
האם אפשר להשתמש בחלב סויה במקום חלב פרה?
בהחלט
פעמיים עם השוקולד ופעם שלישית במקום חלב שמתי חלב קוקוס מעט סוכר ויצא פצצה! הוספתי פירות קיץ ! אששש
וואו נשמע מעולה, כיף ממש לקרוא, רעות!
טעים בטירוף!!! הכנתי שלוש פעמים!