פופקורן שוקולד – כי אתם חיים בסרט!
פופקורן בציפוי עדין של שוקולד זה טריק פשוט גאוני. אחרי שתכינו אותו פעם אחת אתם כנראה תהפכו כל ערב לערב סרט בבית רק בשביל להצדיק את הפופקורן
פופקורן בציפוי עדין של שוקולד זה טריק פשוט גאוני. אחרי שתכינו אותו פעם אחת אתם כנראה תהפכו כל ערב לערב סרט בבית רק בשביל להצדיק את הפופקורן
- שיר פורטמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 34.4 קק״ל 1032.0 קק״לפחמימות 1.9 גרם 56.0 גרםשומן 2.9 גרם 85.9 גרםנתרן 2.7 מ״ג 81.2 מ״גחלבון 0.3 גרם 7.9 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 3.4 גרםשומן רווי 1.1 גרם 31.5 גרםכולסטרול 2.2 מ״ג 66.0 מ״גסידן 6.5 מ״ג 193.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 12.6 מ״ג 376.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות34
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 34.4 קק״ל 1032.0 קק״לפחמימות 1.9 גרם 56.0 גרםשומן 2.9 גרם 85.9 גרםנתרן 2.7 מ״ג 81.2 מ״גחלבון 0.3 גרם 7.9 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 3.4 גרםשומן רווי 1.1 גרם 31.5 גרםכולסטרול 2.2 מ״ג 66.0 מ״גסידן 6.5 מ״ג 193.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 12.6 מ״ג 376.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 34 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות גרעיני תירס לפופקורן
-
4 כפות שמן קנולה
-
20 גרם חמאה
-
100 גרם שוקולד חלב
-
קורט מלח דק
-
קורט סוכר לבן
אופן הכנה
- במחבת רחבה על אש בינונית שמים את השמן ואת השוקולד ומחכים דקה עד שהשוקולד כמעט נמס כולו.
- מוסיפים למחבת את גרעיני התירס ואת הסוכר והמלח ומערבבים היטב.
- ממשיכים לנער את המחבת עד שכל השוקולד נמס וכל גרעיני הפופקורן מכוסים בשוקולד.
- סוגרים את המכסה ונותנים לפופקורן להתבשל.
- מדי פעם מנערים את המחבת כדי לפזר את גרעיני התירס שקפצו.
- מורידים את המחבת מהאש ברגע שרעש הפופקורן המוכן הולך וקטן ומשאירים את המכסה סגור למשך חצי דקה נוספת.
- מעבירים לקערה ומפזרים קורט נוסף של מלח כדי להדגיש את טעמי השוקולד.
אופן הכנה
- במחבת רחבה על אש בינונית שמים את השמן ואת השוקולד ומחכים דקה עד שהשוקולד כמעט נמס כולו.
- מוסיפים למחבת את גרעיני התירס ואת הסוכר והמלח ומערבבים היטב.
- ממשיכים לנער את המחבת עד שכל השוקולד נמס וכל גרעיני הפופקורן מכוסים בשוקולד.
- סוגרים את המכסה ונותנים לפופקורן להתבשל.
- מדי פעם מנערים את המחבת כדי לפזר את גרעיני התירס שקפצו.
- מורידים את המחבת מהאש ברגע שרעש הפופקורן המוכן הולך וקטן ומשאירים את המכסה סגור למשך חצי דקה נוספת.
- מעבירים לקערה ומפזרים קורט נוסף של מלח כדי להדגיש את טעמי השוקולד.
הערות
- טיפ: נערו לאורך הבישול את המחבת על מנת שהפופקורן יצופה באופן שווה בשוקולד.
הערות
- טיפ: נערו לאורך הבישול את המחבת על מנת שהפופקורן יצופה באופן שווה בשוקולד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (16)
השוקולד נשרף וזה לא עובד
היי, צריך לוודא שלא מחממים יותר מידי את השוקולד על המחבת
לא להתקרב, יוצא נוראי.
היי, למה נוראי? מה יצא לא טוב?
ממש נשרף לי…
היי יעל, מצער לקרוא. יש צורך לחמ מעט את השוקולד בסיר, תוך כדי ערבוב כל הזמן. אפשר גם לחמם במיקרוגל בפולסים של חצי דקה.