רקע ראש השנה

פילה דג ובורגול בתנור בתבנית אחת!

מתכון של רון יוחננוב לארוחה שלמה בתבנית אחת – בורגול עם דג, עגבניות שרי ותבלינים. מנה קלילה לצהריים או לערב שלוקחת רק כמה דקות להכין
מתכון של רון יוחננוב לארוחה שלמה בתבנית אחת – בורגול עם דג, עגבניות שרי ותבלינים. מנה קלילה לצהריים או לערב שלוקחת רק כמה דקות להכין
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    537
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 537.0 קק״ל 4295.7 קק״ל
    פחמימות 40.5 גרם 323.9 גרם
    שומן 10.5 גרם 83.9 גרם
    נתרן 1375.0 מ״ג 10999.9 מ״ג
    חלבון 59.4 גרם 475.4 גרם
    סיבים תזונתיים 12.5 גרם 100.3 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 11.8 גרם
    כולסטרול 122.6 מ״ג 980.4 מ״ג
    סידן 74.1 מ״ג 592.5 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 23.4 מ״ג
    אשלגן 1549.4 מ״ג 12395.2 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 20.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    537
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 537.0 קק״ל 4295.7 קק״ל
    פחמימות 40.5 גרם 323.9 גרם
    שומן 10.5 גרם 83.9 גרם
    נתרן 1375.0 מ״ג 10999.9 מ״ג
    חלבון 59.4 גרם 475.4 גרם
    סיבים תזונתיים 12.5 גרם 100.3 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 11.8 גרם
    כולסטרול 122.6 מ״ג 980.4 מ״ג
    סידן 74.1 מ״ג 592.5 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 23.4 מ״ג
    אשלגן 1549.4 מ״ג 12395.2 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 20.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
רון יוחננוב
X

10 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דג ובורגול

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות אוויר חם טורבו.
  2. שוטפים את הבורגול היטב ומסננים. מניחים בתבנית את הבורגול בשכבה אחידה.
  3. מניחים מעל את הדגים ומפזרים מסביב את העגבניות.
  4. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ושופכים את הרוטב מעל הדגים והבורגול.
  5. מכסים את התבנית בנייר אפייה, ומכניסים לתנור ל-45 דקות.
  6. לאחר 30 דקות של אפייה מורידים את הכיסוי, ומשאירים עוד 15 דקות עד להזהבה. מגישים חם.
45 דקות על 200 מעלות טורבו. צילום: רון יוחננוב
45 דקות על 200 מעלות טורבו. צילום: רון יוחננוב
אפשר לקשט עם פרוסות לימון. צילום: רון יוחננוב
אפשר לקשט עם פרוסות לימון. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה דג ובורגול בתנור בתבנית אחת!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Yana Shulman

    מתכון קל, פשוט וטעיייייייםםםם!!!! ??

תגובות (17)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      הי, כן. המרקם יהיה יותר רך

    Avatar
    הדס

    האם ניתן להחליף את הבורגול שמשהו ללא גלוטן? אורז אולי?

      Avatar
      מערכת Foody

      בטח, אפשר להחליף את הבורגול באורז, יצא מעולה!

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להכין עם כל דג לבן שאוהבים. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות