פילה סלמון במעטפת פילו
מירי וגילי כהן מכינות מנה מרשימה, אישית וחגיגית - פילה דג סלמון במעטפת דפי פילו קריספיים ותיבול מתקתק של טריאקי, דבש וסויה, בחצי שעת עבודה!
מירי וגילי כהן מכינות מנה מרשימה, אישית וחגיגית - פילה דג סלמון במעטפת דפי פילו קריספיים ותיבול מתקתק של טריאקי, דבש וסויה, בחצי שעת עבודה!
- מירי כהן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 758.0 קק״ל 6064.3 קק״לפחמימות 22.6 גרם 180.8 גרםשומן 53.3 גרם 426.2 גרםנתרן 713.0 מ״ג 5703.8 מ״גחלבון 43.0 גרם 344.4 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.1 גרםשומן רווי 12.0 גרם 96.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.9 מ״ג 118.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 68.2 מ״ג 545.6 מ״גאבץ 173.2 מ״ג 1385.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות758
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 758.0 קק״ל 6064.3 קק״לפחמימות 22.6 גרם 180.8 גרםשומן 53.3 גרם 426.2 גרםנתרן 713.0 מ״ג 5703.8 מ״גחלבון 43.0 גרם 344.4 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.1 גרםשומן רווי 12.0 גרם 96.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.9 מ״ג 118.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 68.2 מ״ג 545.6 מ״גאבץ 173.2 מ״ג 1385.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 758 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
8יחידות או 1.6 ק"ג פילה דג סלמון
-
1 חבילה בצק פילומצונן או מופשר על פי הוראות היצרן
-
16 גבעולי טימין טריאו עירית או ללא טימין/עירית (לכיווץ דפי הפילו)
בלילה
-
3/4 כוס שמן זית
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
1/4 כוס רוטב טריאקימזרח מערב
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 כפית דבש
-
1 כפית שוםכתוש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מערבבים את הבלילה בקערה ומניחים בצד.
- מרססים על דף פילו שמן, מניחים עליו דף נוסף ומרססים שוב.
- חותכים את דף הפילו לשני חלקים ועל כל חלק מניחים פילה דג סלמון.
- מברישים את הדג בבלילה ומקפלים משני צדי דף הפילו - מכווצים מהצדדים וקושרים בעזרת טימין, עירית או הידוק ללא קשירה.
- מפזרים את השומשום על הדג ואופים בתנור ב-180 מעלות במשך 15-20 דקות.
אופן הכנה
- מערבבים את הבלילה בקערה ומניחים בצד.
- מרססים על דף פילו שמן, מניחים עליו דף נוסף ומרססים שוב.
- חותכים את דף הפילו לשני חלקים ועל כל חלק מניחים פילה דג סלמון.
- מברישים את הדג בבלילה ומקפלים משני צדי דף הפילו - מכווצים מהצדדים וקושרים בעזרת טימין, עירית או הידוק ללא קשירה.
- מפזרים את השומשום על הדג ואופים בתנור ב-180 מעלות במשך 15-20 דקות.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן