פיש אנד צ’יפס מתובל
אכלתם פעם פיש אנד צ'יפס לא מטוגן בשמן עמוק?! כן, יש כזה דבר וזה אפילו טעים מאוד. כפית שמן, זה הכל... קבלו את המתכון הכי קליל לפיש אנד צ'יפס
אכלתם פעם פיש אנד צ'יפס לא מטוגן בשמן עמוק?! כן, יש כזה דבר וזה אפילו טעים מאוד. כפית שמן, זה הכל... קבלו את המתכון הכי קליל לפיש אנד צ'יפס
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 322.9 קק״ל 1291.6 קק״לפחמימות 53.8 גרם 215.0 גרםשומן 5.7 גרם 22.9 גרםנתרן 600.4 מ״ג 2401.5 מ״גחלבון 11.5 גרם 46.0 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.6 גרםשומן רווי 1.2 גרם 4.7 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 27.2 מ״ג 108.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 110.0 מ״ג 439.9 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 35 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות323
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 322.9 קק״ל 1291.6 קק״לפחמימות 53.8 גרם 215.0 גרםשומן 5.7 גרם 22.9 גרםנתרן 600.4 מ״ג 2401.5 מ״גחלבון 11.5 גרם 46.0 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.6 גרםשומן רווי 1.2 גרם 4.7 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 27.2 מ״ג 108.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 110.0 מ״ג 439.9 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 3.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 323 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פיש
-
1 פילה דג בסאו ברמונדי חתוכים לאצבעות
ציפוי
-
1/2 כוס קמח לבן
-
2 ביצים L
-
1/2 כוס פירורי לחם
-
1 כף חרדל דיז’וןחלק
-
1 כף קטשופ
-
1 שן שוםכתושה
-
1 קורט מלח דק
צ'יפס
-
2 תפוחי אדמה גדוליםחתוכים לרצועות בעובי של 2-3 ס"מ
-
1 כפית שמן קנולה
-
1 קורט מלח דק
-
1/2 כף פטרוזיליה יבשה
-
1/2 כפית אבקת שום
-
1/2 כף קליפת לימון
אופן הכנה
- מערבבים את הביצים עם החרדל, הקטשופ, השום והמלח.
- מקמחים את אצבעות הדג, טובלים בביצה ואז בפירורי הלחם ומכינים אותן לטיגון בסיר.
- מחממים את הסיר לתכנית AIR FRAY בטמפרטורה של 200 מעלות, כאשר הסיר חם, מניחים השניצל דג ומפעילים ל15 דקות. אחרי 7 דקות הופכים וממשיכים לבשל.
- חותכים את תפוחי האדמה לרצועות צ’יפס ומערבבים עם השמן והמלח. מכניסים למכשיר אחרי חימום ואופים ב-180 מעלות בתכנית AIR FRAY 20-30 דקות. בדקה ה-10 מומלץ לערבב את הצ’יפס.
- מערבבים בקערה את רכיבי התיבול. מוציאים את הצ’יפס מהמכשיר ומתבלים מיד בתערובת התיבול (כשהצ’יפס עדיין חם).
אופן הכנה
- מערבבים את הביצים עם החרדל, הקטשופ, השום והמלח.
- מקמחים את אצבעות הדג, טובלים בביצה ואז בפירורי הלחם ומכינים אותן לטיגון בסיר.
- מחממים את הסיר לתכנית AIR FRAY בטמפרטורה של 200 מעלות, כאשר הסיר חם, מניחים השניצל דג ומפעילים ל15 דקות. אחרי 7 דקות הופכים וממשיכים לבשל.
- חותכים את תפוחי האדמה לרצועות צ’יפס ומערבבים עם השמן והמלח. מכניסים למכשיר אחרי חימום ואופים ב-180 מעלות בתכנית AIR FRAY 20-30 דקות. בדקה ה-10 מומלץ לערבב את הצ’יפס.
- מערבבים בקערה את רכיבי התיבול. מוציאים את הצ’יפס מהמכשיר ומתבלים מיד בתערובת התיבול (כשהצ’יפס עדיין חם).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
בהחלט קל להכנה ובריא