באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

פיש אנד צ’יפס מתובל

אכלתם פעם פיש אנד צ'יפס לא מטוגן בשמן עמוק?! כן, יש כזה דבר וזה אפילו טעים מאוד. כפית שמן, זה הכל... קבלו את המתכון הכי קליל לפיש אנד צ'יפס
אכלתם פעם פיש אנד צ'יפס לא מטוגן בשמן עמוק?! כן, יש כזה דבר וזה אפילו טעים מאוד. כפית שמן, זה הכל... קבלו את המתכון הכי קליל לפיש אנד צ'יפס
  • Ninja
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    323
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 322.9 קק״ל 1291.6 קק״ל
    פחמימות 53.8 גרם 215.0 גרם
    שומן 5.7 גרם 22.9 גרם
    נתרן 600.4 מ״ג 2401.5 מ״ג
    חלבון 11.5 גרם 46.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.7 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 27.2 מ״ג 108.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 110.0 מ״ג 439.9 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    323
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 322.9 קק״ל 1291.6 קק״ל
    פחמימות 53.8 גרם 215.0 גרם
    שומן 5.7 גרם 22.9 גרם
    נתרן 600.4 מ״ג 2401.5 מ״ג
    חלבון 11.5 גרם 46.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.7 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 27.2 מ״ג 108.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 110.0 מ״ג 439.9 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
Ninja
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פיש

  • 1 פילה דג בס
    או ברמונדי חתוכים לאצבעות

ציפוי

צ'יפס


אופן הכנה

  1. מערבבים את הביצים עם החרדל, הקטשופ, השום והמלח.
  2. מקמחים את אצבעות הדג, טובלים בביצה ואז בפירורי הלחם ומכינים אותן לטיגון בסיר.
  3. מחממים את הסיר לתכנית AIR FRAY בטמפרטורה של 200 מעלות, כאשר הסיר חם, מניחים השניצל דג ומפעילים ל15 דקות. אחרי 7 דקות הופכים וממשיכים לבשל.
  4. חותכים את תפוחי האדמה לרצועות צ’יפס ומערבבים עם השמן והמלח. מכניסים למכשיר אחרי חימום ואופים ב-180 מעלות בתכנית AIR FRAY 20-30 דקות. בדקה ה-10 מומלץ לערבב את הצ’יפס.
  5. מערבבים בקערה את רכיבי התיבול. מוציאים את הצ’יפס מהמכשיר ומתבלים מיד בתערובת התיבול (כשהצ’יפס עדיין חם).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיש אנד צ’יפס מתובל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות