רקע יטבתה

הרטיטו את האורחים: סביצ’ה סלמון על קריספי רייס!

מה דעתכם להכין נשנוש אסייתי כמו במסעדה? קוביות אורז קריספיות שעליהן סביצ'ה דג סלמון נא, בצל ירוק ורוטב שמנת סרירצ'ה. מנה אלגנטית במיוחד שהאורחים יתעלפו ממנה!
מה דעתכם להכין נשנוש אסייתי כמו במסעדה? קוביות אורז קריספיות שעליהן סביצ'ה דג סלמון נא, בצל ירוק ורוטב שמנת סרירצ'ה. מנה אלגנטית במיוחד שהאורחים יתעלפו ממנה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    103
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 103.0 קק״ל 1029.9 קק״ל
    פחמימות 1.0 גרם 10.0 גרם
    שומן 8.6 גרם 85.7 גרם
    נתרן 320.9 מ״ג 3209.1 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 64.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 15.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.5 מ״ג 44.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 17.0 מ״ג 170.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    103
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 103.0 קק״ל 1029.9 קק״ל
    פחמימות 1.0 גרם 10.0 גרם
    שומן 8.6 גרם 85.7 גרם
    נתרן 320.9 מ״ג 3209.1 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 64.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 15.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.5 מ״ג 44.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 17.0 מ״ג 170.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סביצ'ה

רוטב לסביצ'ה

טיגון


אופן הכנה

  1. מכינים את האורז: ראשית, שוטפים היטב את האורז ושמים בסיר.
  2. שנית, מוסיפים מים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
  3. שופכים פנימה את השמנת לבישול ומבשלים במשך כ-15 דקות, או עד שכל הנוזלים נספגים.
  4. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה במשך 10 דקות נוספות.
  5. משטחים את האורז בקופסת פלסטיק קטנה ומהדקים היטב. מכסים ומקררים במשך 4 שעות לפחות, אפשר לילה שלם.
  6. מכינים את הסביצ’ה: מערבבים בקערה את הסלמון והבצל הירוק.
  7. מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב לסביצ’ה לתערובת אחידה ושופכים לקערה עם הסביצ’ה. מערבבים ומעבירים למקרר ל-10-15 דקות.
  8. הופכים את קופסת הפלסטיק עם האורז על קרש חיתוך, וחותכים את המלבן ל-10 פרוסות. במידת הצורך מהדקים את הפרוסות בעזרת ידיים רטובות.
  9. מחממים שמן במחבת ומטגנים את פרוסות האורז מכל הצדדים עד להזהבה יפה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  10. מגישים את פרוסות האורז עם סביצ’ה סלמון מעל.

    סביצ'ה סלמון על קריספי רייס
    סביצ’ה סלמון על קריספי רייס. צילום: שי נייבורג, סטיילינג קולינרי: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הרטיטו את האורחים: סביצ’ה סלמון על קריספי רייס!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות