-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1154.6 קק״ל 4618.5 קק״לפחמימות 118.0 גרם 472.1 גרםשומן 92.8 גרם 371.1 גרםנתרן 998.6 מ״ג 3994.6 מ״גחלבון 70.7 גרם 282.7 גרםסיבים תזונתיים 27.1 גרם 108.3 גרםשומן רווי 56.0 גרם 223.8 גרםכולסטרול 27.0 מ״ג 107.8 מ״גסידן 36.7 מ״ג 146.6 מ״גברזל 27.2 מ״ג 108.6 מ״גאשלגן 64.0 מ״ג 255.8 מ״גאבץ 27.0 מ״ג 107.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות1155
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1154.6 קק״ל 4618.5 קק״לפחמימות 118.0 גרם 472.1 גרםשומן 92.8 גרם 371.1 גרםנתרן 998.6 מ״ג 3994.6 מ״גחלבון 70.7 גרם 282.7 גרםסיבים תזונתיים 27.1 גרם 108.3 גרםשומן רווי 56.0 גרם 223.8 גרםכולסטרול 27.0 מ״ג 107.8 מ״גסידן 36.7 מ״ג 146.6 מ״גברזל 27.2 מ״ג 108.6 מ״גאשלגן 64.0 מ״ג 255.8 מ״גאבץ 27.0 מ״ג 107.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 1155 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
600 גרם פילה דג סלמוןטרי, ללא עור
-
1/2 מיכל גבינת שמנתהכי כדאי גבינת שמנת בטעם כמהין. אם לא מוצאים אפשר להשתמש בשמנת קלאסית או בכל טעם שאוהבים
-
2 גבעולי בצל ירוקקצוצים
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 חבילה בצק עליםעל בסיס חמאה
אופן הכנה
- שוטפים את נתח הדג ומייבשים אותו היטב בעזרת נייר סופג. חשוב שהדג יהיה יבש כדי שלא “ירטיב” את הבצק.
- חותכים מבצק העלים מלבן בגודל שיקיף את הדג עם מסגרת של כ- 3 ס”מ מכל צד, כך שנוכל לעצב את צורת הבטן, הראש והזנב של הדג. מכניסים לקירור קצר במקפיא עד שנכין את הדג.
- מערבבים את גבינת השמנת עם הבצל הירוק הקצוץ. ממליחים ומפלפלים את הדג היטב משני צדדיו ומורחים את הגבינה על שני הצדדים.
- עוטפים את הדג בבצק וסוגרים בעדינות. הופכים לצד שבו הבצק מושלם ובעזרת סכין יוצרים צורת דג. מניחים על תבנית.
- יוצרים בבצק חתכים אלכסוניים יפים שיבליטו את צורת הדג וגם יעזרו לדג להוציא קצת לחות ויראו נהדר בסיום.
- מחברים את המדחום (PROBE) למכשיר הנינג’ה גריל XL, מכניסים את התבנית לתוך המכשיר ולתוכה את סלסלת טיגון האוויר וסוגרים את המכסה.
- בוחרים בתוכנית ROAST מכוונים את הטמפרטורה ל-180 מעלות ואז בוחרים PRESET. משתמשים בחיצים מימין כדי לבחור בתוכנית FISH וברמת בישול WELL DONE ולוחצים START.
- טורפים את הביצה עם המים וקורט מלח. מברישים היטב את המאפה מכל צדדיו.
- בזמן שהמכשיר מתחמם מכניסים את המדחום למרכז המאפה.
- כשהמכשיר מצפצף מניחים את המאפה בסלסלת טיגון האוויר וסוגרים את המכסה מעל כבל המדחום.
- כשהמכשיר כבה, מוציאים את המאפה בזהירות מהמכשיר, ממתינים 10 דקות ומגישים.
אופן הכנה
- שוטפים את נתח הדג ומייבשים אותו היטב בעזרת נייר סופג. חשוב שהדג יהיה יבש כדי שלא “ירטיב” את הבצק.
- חותכים מבצק העלים מלבן בגודל שיקיף את הדג עם מסגרת של כ- 3 ס”מ מכל צד, כך שנוכל לעצב את צורת הבטן, הראש והזנב של הדג. מכניסים לקירור קצר במקפיא עד שנכין את הדג.
- מערבבים את גבינת השמנת עם הבצל הירוק הקצוץ. ממליחים ומפלפלים את הדג היטב משני צדדיו ומורחים את הגבינה על שני הצדדים.
- עוטפים את הדג בבצק וסוגרים בעדינות. הופכים לצד שבו הבצק מושלם ובעזרת סכין יוצרים צורת דג. מניחים על תבנית.
- יוצרים בבצק חתכים אלכסוניים יפים שיבליטו את צורת הדג וגם יעזרו לדג להוציא קצת לחות ויראו נהדר בסיום.
- מחברים את המדחום (PROBE) למכשיר הנינג’ה גריל XL, מכניסים את התבנית לתוך המכשיר ולתוכה את סלסלת טיגון האוויר וסוגרים את המכסה.
- בוחרים בתוכנית ROAST מכוונים את הטמפרטורה ל-180 מעלות ואז בוחרים PRESET. משתמשים בחיצים מימין כדי לבחור בתוכנית FISH וברמת בישול WELL DONE ולוחצים START.
- טורפים את הביצה עם המים וקורט מלח. מברישים היטב את המאפה מכל צדדיו.
- בזמן שהמכשיר מתחמם מכניסים את המדחום למרכז המאפה.
- כשהמכשיר מצפצף מניחים את המאפה בסלסלת טיגון האוויר וסוגרים את המכסה מעל כבל המדחום.
- כשהמכשיר כבה, מוציאים את המאפה בזהירות מהמכשיר, ממתינים 10 דקות ומגישים.
הערות
- לא עוד סטייק וול דאן, לא עוד דג שהתייבש! בעזרת המדחום של הנינג'ה גריל XL אתם יכולים להגיע בדיוק למידת העשייה שאתם אוהבים, בלי ניחושים ובשליטה מלאה. פשוט מכניסים את המדחום לסטייק, לדג או למאפה והוא יעצור את הבישול ברגע שיגיע למידת העשייה שאתם רוצים.
הערות
- לא עוד סטייק וול דאן, לא עוד דג שהתייבש! בעזרת המדחום של הנינג'ה גריל XL אתם יכולים להגיע בדיוק למידת העשייה שאתם אוהבים, בלי ניחושים ובשליטה מלאה. פשוט מכניסים את המדחום לסטייק, לדג או למאפה והוא יעצור את הבישול ברגע שיגיע למידת העשייה שאתם רוצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (13)
אוהו – יצא מושלםהכנתי דג שלם ענק חשבתי יספיק לי ל-2 סעודות , טרפו הכל בסעודב אחת, מהמם שווה שווה שווה
וואו איזה מחמאות, כיף לשמוע!! שבת שלום 🙂
הכנתי וזה יצא מושלם! אפיתי 30 דק בתנור פחדתי שלא יכנס לנינגה בגודל
מה אפשר במקום גבינה? כי לעדות המזרח אסור ע”פ ההלכה דג וחלבי יחד
3 כפות גדושות מיונז.
האם יש אפשרות בתנור רגיל? אם כן על כמה מעלות ולכמה זמן בתנור
להניח על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ולאפות בחום של 180 מעלות, עד שהמאפה זהוב.