-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 166.6 קק״ל 3332.9 קק״לפחמימות 25.3 גרם 506.6 גרםשומן 5.3 גרם 105.5 גרםנתרן 10.8 מ״ג 216.0 מ״גחלבון 2.1 גרם 42.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 8.8 גרםשומן רווי 1.9 גרם 37.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 12.5 מ״ג 250.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 15.9 מ״ג 317.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות167
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 166.6 קק״ל 3332.9 קק״לפחמימות 25.3 גרם 506.6 גרםשומן 5.3 גרם 105.5 גרםנתרן 10.8 מ״ג 216.0 מ״גחלבון 2.1 גרם 42.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 8.8 גרםשומן רווי 1.9 גרם 37.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 12.5 מ״ג 250.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 15.9 מ״ג 317.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״גסגור
רוצים להמתיק לילדים את הבוקר? למה שלא תנסו מתכון של פנקייק טבעוני וממולא בשוקולד שיכבוש את ליבם של הילדים וגם את כל המבוגרים שמסביב שיתחננו לשאריות.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 167 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
1 כוס ממרח שוקולד
בלילה
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
-
1כוס או 400 גרם משקה סויה אלפרו
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
3 כפיות אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/4 כוס שמן סויה
-
1 כף תמצית וניל
אופן הכנה:
- מרפדים מגש מרופד בנייר אפייה ומוודאים שהוא נכנס בנוחות למקפיא שלכם.
- בעזרת כפית, מורחים על נייר האפייה עיגולי ממרח שוקולד ומקפיאים במשך 20 דקות ליצירת דיסקית שניתן להפריד בקלות מהנייר.
- בקערה גדולה טורפים חלב, שמן ותמצית וניל.
- מוסיפים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפיה, אבקת סודה לשתיה וסוכר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מחממים מחבת נון סטיק ומשמנים מעט. יוצקים מהבלילה ומחכים שהיא תתייצב מעט (במשך דקה או עד הופעת בועות בשוליים).
- מניחים במרכזו של הפנקייק דיסקית שוקולד אחת, ומכסים עם עוד בלילה.
- הופכים כל פנקייק ומטגנים במשך דקה.
- הגשה: מפדרים באבקת סוכר ותותים.
אופן הכנה:
- מרפדים מגש מרופד בנייר אפייה ומוודאים שהוא נכנס בנוחות למקפיא שלכם.
- בעזרת כפית, מורחים על נייר האפייה עיגולי ממרח שוקולד ומקפיאים במשך 20 דקות ליצירת דיסקית שניתן להפריד בקלות מהנייר.
- בקערה גדולה טורפים חלב, שמן ותמצית וניל.
- מוסיפים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפיה, אבקת סודה לשתיה וסוכר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מחממים מחבת נון סטיק ומשמנים מעט. יוצקים מהבלילה ומחכים שהיא תתייצב מעט (במשך דקה או עד הופעת בועות בשוליים).
- מניחים במרכזו של הפנקייק דיסקית שוקולד אחת, ומכסים עם עוד בלילה.
- הופכים כל פנקייק ומטגנים במשך דקה.
- הגשה: מפדרים באבקת סוכר ותותים.
הערות
- אפשר להגיש עם שוקולד מעל הפנקייק וכל פרי שאוהבים
הערות
- אפשר להגיש עם שוקולד מעל הפנקייק וכל פרי שאוהבים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן