פנקייק קפה – כי גם לילדים גדולים מותר!
פנקייק קפה עם סירופ מייפל. הניגוד בין המתיקות של המייפל לטעמי הקפה העמוקים של הפנקייק מעורר, מרענן, ומבטיח המשך יום נפלא
פנקייק קפה עם סירופ מייפל. הניגוד בין המתיקות של המייפל לטעמי הקפה העמוקים של הפנקייק מעורר, מרענן, ומבטיח המשך יום נפלא
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 382.8 קק״ל 1531.1 קק״לפחמימות 47.7 גרם 190.8 גרםשומן 14.6 גרם 58.6 גרםנתרן 396.6 מ״ג 1586.5 מ״גחלבון 15.5 גרם 62.0 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרםשומן רווי 6.5 גרם 25.9 גרםכולסטרול 243.1 מ״ג 972.3 מ״גסידן 121.3 מ״ג 485.3 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.3 מ״גאשלגן 231.6 מ״ג 926.4 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות383
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 382.8 קק״ל 1531.1 קק״לפחמימות 47.7 גרם 190.8 גרםשומן 14.6 גרם 58.6 גרםנתרן 396.6 מ״ג 1586.5 מ״גחלבון 15.5 גרם 62.0 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרםשומן רווי 6.5 גרם 25.9 גרםכולסטרול 243.1 מ״ג 972.3 מ״גסידן 121.3 מ״ג 485.3 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.3 מ״גאשלגן 231.6 מ״ג 926.4 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 383 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2כוס או 120 מ"ל אספרסו
-
2 כפות חמאה
-
1כוס או 240 מ"ל חלב 3%
-
3 ביצים L
-
1 1/2כוסות או 210 גרם קמח לבן
-
2 כפות סוכר לבןאופציונלי - לחובבי מתוק
-
1 כפית גדושה אבקת אפייה
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 קורט מלח דק
הגשה
אופן הכנה
- מכינים אספרסו במכונת הקפה, יוצקים אותו לקערה עם חמאה ומערבבים בעזרת בלנדר מוט להמסה.
- מוסיפים חלב וביצים, ומערבלים לאיחוד וצינון התערובת.
- מוסיפים את יתר החומרים ומערבלים היטב לבלילה חלקה.
- מחממים מחבת נון סטיק על הכיריים, יוצקים מצקת מהבלילה לכל פנקייק. כשעולות בועות הופכים בעזרת מרית סיליקון ואחרי חצי דקה מוציאים וממשיכים לסבב הבא.
- מגישים חם עם סירופ מייפל.
אופן הכנה
- מכינים אספרסו במכונת הקפה, יוצקים אותו לקערה עם חמאה ומערבבים בעזרת בלנדר מוט להמסה.
- מוסיפים חלב וביצים, ומערבלים לאיחוד וצינון התערובת.
- מוסיפים את יתר החומרים ומערבלים היטב לבלילה חלקה.
- מחממים מחבת נון סטיק על הכיריים, יוצקים מצקת מהבלילה לכל פנקייק. כשעולות בועות הופכים בעזרת מרית סיליקון ואחרי חצי דקה מוציאים וממשיכים לסבב הבא.
- מגישים חם עם סירופ מייפל.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
שלום, האם אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין מלא?
כן, מומלץ חצי קמח כוסמין חצי קמח לבן.
תודה.