פצצות מתוקות וחורפיות – גלידוניות תות בציפוי מושלג ולבן
נוי מיארה מכינה לכם את הפינוק האולטימטיבי לחורף. גלידוניות תות קטנות ומתוקות מצופות בזפירו לבן ואין דבר שיותר כיף לאכול מגלידוניות מול התנור
נוי מיארה מכינה לכם את הפינוק האולטימטיבי לחורף. גלידוניות תות קטנות ומתוקות מצופות בזפירו לבן ואין דבר שיותר כיף לאכול מגלידוניות מול התנור
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 85.6 קק״ל 3425.0 קק״לפחמימות 6.6 גרם 263.7 גרםשומן 6.3 גרם 252.7 גרםנתרן 5.5 מ״ג 218.1 מ״גחלבון 0.6 גרם 25.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 10.0 גרםשומן רווי 3.4 גרם 134.6 גרםכולסטרול 14.5 מ״ג 578.0 מ״גסידן 10.2 מ״ג 408.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 28.7 מ״ג 1147.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל 8 שעות
-
קלוריות86
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 85.6 קק״ל 3425.0 קק״לפחמימות 6.6 גרם 263.7 גרםשומן 6.3 גרם 252.7 גרםנתרן 5.5 מ״ג 218.1 מ״גחלבון 0.6 גרם 25.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 10.0 גרםשומן רווי 3.4 גרם 134.6 גרםכולסטרול 14.5 מ״ג 578.0 מ״גסידן 10.2 מ״ג 408.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 28.7 מ״ג 1147.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 1.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 8 שעות | קלוריות 86 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפיות אבקת ג’לטין
-
50 מ"ל מים קרים
-
500 גרם תותים
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
200 גרם ממרח בטעם פררו תות
-
300 גרם זפירו לבן
אופן הכנה
- משרים את הג׳לטין בכוס עם 50 מ״למים קרים למשך 10 דק.
- טוחנים את התותים ומעבירים את התותים הטחונים לסיר.
- מוסיפים את הסוכר ומבשלים כ-3 דקות. לא להרתיח רק להמיס את הסוכר.
- מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
- מחממים במיקרוגל את הג’לטין 30 שניות, מוסיפים לתערובת התותים, מערבבים היטב ומקררים לטמפרטורת החדר.
- לאחר הקירור מקפלים יחד את השמנת המוקצפת ותערובת התותים ומוסיפים 3/4 כוס פררו תות. מקפלים היטב ובעדינות לתערובת אחידה. מעבירים לשקית זילוף.
- ממלאים שקית זילוף נוספת בשאר הפררו תות.
- מזלפים לתבנית שקעים סיליקון מתאימה כחצי מהגובה.
- מזלפים לשקעים מעט פררו תות ומכסים שוב בקרם תותים.
- מעבירים למקפיא להתייצבות (רצוי לילה שלם).
- מחלצים כשהגלידוניות קפואות לחלוטין.
- ממיסים 300 גרם זפירו לבן בפולסים קצרים במיקרוגל תוך כדי ערבוב.
- טובלים את הגלידוניות בזפירו הלבן המומס, מקשטים בפניני קראנץ׳ בטעם תות ומניחים לקירור והתקשות. שומרים במקפיא.
אופן הכנה
- משרים את הג׳לטין בכוס עם 50 מ״למים קרים למשך 10 דק.
- טוחנים את התותים ומעבירים את התותים הטחונים לסיר.
- מוסיפים את הסוכר ומבשלים כ-3 דקות. לא להרתיח רק להמיס את הסוכר.
- מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
- מחממים במיקרוגל את הג’לטין 30 שניות, מוסיפים לתערובת התותים, מערבבים היטב ומקררים לטמפרטורת החדר.
- לאחר הקירור מקפלים יחד את השמנת המוקצפת ותערובת התותים ומוסיפים 3/4 כוס פררו תות. מקפלים היטב ובעדינות לתערובת אחידה. מעבירים לשקית זילוף.
- ממלאים שקית זילוף נוספת בשאר הפררו תות.
- מזלפים לתבנית שקעים סיליקון מתאימה כחצי מהגובה.
- מזלפים לשקעים מעט פררו תות ומכסים שוב בקרם תותים.
- מעבירים למקפיא להתייצבות (רצוי לילה שלם).
- מחלצים כשהגלידוניות קפואות לחלוטין.
- ממיסים 300 גרם זפירו לבן בפולסים קצרים במיקרוגל תוך כדי ערבוב.
- טובלים את הגלידוניות בזפירו הלבן המומס, מקשטים בפניני קראנץ׳ בטעם תות ומניחים לקירור והתקשות. שומרים במקפיא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן