פצצות מתוקות וחורפיות – גלידוניות תות בציפוי מושלג ולבן

נוי מיארה מכינה לכם את הפינוק האולטימטיבי לחורף. גלידוניות תות קטנות ומתוקות מצופות בזפירו לבן ואין דבר שיותר כיף לאכול מגלידוניות מול התנור
נוי מיארה מכינה לכם את הפינוק האולטימטיבי לחורף. גלידוניות תות קטנות ומתוקות מצופות בזפירו לבן ואין דבר שיותר כיף לאכול מגלידוניות מול התנור
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 8 שעות
  • קלוריות
    86
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 85.6 קק״ל 3425.0 קק״ל
    פחמימות 6.6 גרם 263.7 גרם
    שומן 6.3 גרם 252.7 גרם
    נתרן 5.5 מ״ג 218.1 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 25.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 10.0 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 134.6 גרם
    כולסטרול 14.5 מ״ג 578.0 מ״ג
    סידן 10.2 מ״ג 408.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 28.7 מ״ג 1147.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 8 שעות
  • קלוריות
    86
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 85.6 קק״ל 3425.0 קק״ל
    פחמימות 6.6 גרם 263.7 גרם
    שומן 6.3 גרם 252.7 גרם
    נתרן 5.5 מ״ג 218.1 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 25.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 10.0 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 134.6 גרם
    כולסטרול 14.5 מ״ג 578.0 מ״ג
    סידן 10.2 מ״ג 408.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 28.7 מ״ג 1147.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור

 

 

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. משרים את הג׳לטין בכוס עם  50 מ״למים קרים למשך 10 דק.
  2. טוחנים את התותים ומעבירים את התותים הטחונים לסיר.
  3. מוסיפים את הסוכר ומבשלים כ-3 דקות. לא להרתיח רק להמיס את הסוכר.
  4. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
  5. מחממים במיקרוגל את הג’לטין 30 שניות, מוסיפים לתערובת התותים, מערבבים היטב ומקררים לטמפרטורת החדר.
  6. לאחר הקירור מקפלים יחד את השמנת המוקצפת ותערובת התותים ומוסיפים 3/4 כוס פררו תות. מקפלים היטב ובעדינות לתערובת אחידה. מעבירים לשקית זילוף.
  7. ממלאים שקית זילוף נוספת בשאר הפררו תות.
  8. מזלפים לתבנית שקעים סיליקון מתאימה כחצי מהגובה.
  9. מזלפים לשקעים מעט פררו תות ומכסים שוב בקרם תותים.
  10. מעבירים למקפיא להתייצבות (רצוי לילה שלם).
  11. מחלצים כשהגלידוניות קפואות לחלוטין.
  12. ממיסים 300 גרם זפירו לבן בפולסים קצרים במיקרוגל תוך כדי ערבוב.
  13. טובלים את הגלידוניות בזפירו הלבן המומס, מקשטים בפניני קראנץ׳ בטעם תות ומניחים לקירור והתקשות. שומרים במקפיא.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פצצות מתוקות וחורפיות – גלידוניות תות בציפוי מושלג ולבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות