פרייד צ’יקן – הגרסה האפויה

פרייד צ'יקן בגרסה האפויה בלי להתפשר על הטעם המושלם. אפשר להכין איזה נתחים שאוהבים וליהנות ממנה עיקרית מעולה בכלום מאמץ
פרייד צ'יקן בגרסה האפויה בלי להתפשר על הטעם המושלם. אפשר להכין איזה נתחים שאוהבים וליהנות ממנה עיקרית מעולה בכלום מאמץ
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    584
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 583.8 קק״ל 4670.5 קק״ל
    פחמימות 74.8 גרם 598.3 גרם
    שומן 13.2 גרם 105.9 גרם
    נתרן 666.3 מ״ג 5330.2 מ״ג
    חלבון 258.1 גרם 2064.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 25.4 גרם
    כולסטרול 127.3 מ״ג 1018.1 מ״ג
    סידן 18.2 מ״ג 145.6 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 24.2 מ״ג
    אשלגן 71.6 מ״ג 573.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    584
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 583.8 קק״ל 4670.5 קק״ל
    פחמימות 74.8 גרם 598.3 גרם
    שומן 13.2 גרם 105.9 גרם
    נתרן 666.3 מ״ג 5330.2 מ״ג
    חלבון 258.1 גרם 2064.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 25.4 גרם
    כולסטרול 127.3 מ״ג 1018.1 מ״ג
    סידן 18.2 מ״ג 145.6 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 24.2 מ״ג
    אשלגן 71.6 מ״ג 573.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רחלי קרוט
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

תפוחי אדמה


אופן הכנה

  1. מכינים את העוף: מערבבים בקערה קמח וקורנפלור.
  2. בקערה שנייה טורפים ביצים.
  3. בקערה שלישית שמים את כל התבלינים של העוף, פירורי לחם ושוברים פנימה את הקורנפלקס או הביסלי/תפוצ’יפס. חשוב לשבור גס שישארו צ’אנקים. מערבבים.
  4. מצפים את העוף בקמח עם הקורנפלור ממש מכל הצדדים.
  5. מעבירים את העוף לבלילת הביצים ומצפים מכל צדדיו.
  6. מעבירים לתערובת הציפוי ומצפים היטב. אם יש חלק שלא מצופה מחזירים לביצים ושוב לציפוי.
  7. מניחים את חלקי העוף על תבנית האייר פריי של התנור.
  8. מכינים את תפוחי האדמה: חותכים את תפוחי האדמה לפלחים, מתיזים תרסיס שמן זית ומתבלים עם התבלינים. מערבבים היטב ומניחים לצד העוף בתבנית.
  9. אופים בתנור על תכנית אייר פריי על 200 מעלות למשך 30 דקות ואז על 170 מעלות למשך 30 דקות נוספות או עד הזהבה.
פרייד צ'יקן - הגרסה האפויה
פרייד צ’יקן - הגרסה האפויה. צילום: רחלי קרוט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרייד צ’יקן – הגרסה האפויה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות