-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 583.8 קק״ל 4670.5 קק״לפחמימות 74.8 גרם 598.3 גרםשומן 13.2 גרם 105.9 גרםנתרן 666.3 מ״ג 5330.2 מ״גחלבון 258.1 גרם 2064.5 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 15.8 גרםשומן רווי 3.2 גרם 25.4 גרםכולסטרול 127.3 מ״ג 1018.1 מ״גסידן 18.2 מ״ג 145.6 מ״גברזל 3.0 מ״ג 24.2 מ״גאשלגן 71.6 מ״ג 573.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות584
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 583.8 קק״ל 4670.5 קק״לפחמימות 74.8 גרם 598.3 גרםשומן 13.2 גרם 105.9 גרםנתרן 666.3 מ״ג 5330.2 מ״גחלבון 258.1 גרם 2064.5 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 15.8 גרםשומן רווי 3.2 גרם 25.4 גרםכולסטרול 127.3 מ״ג 1018.1 מ״גסידן 18.2 מ״ג 145.6 מ״גברזל 3.0 מ״ג 24.2 מ״גאשלגן 71.6 מ״ג 573.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 3.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 584 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
10 שוקי עוף בינוניותאו כל חלק עוף שאוהבים בלי עור (כנפיים - עם עור)
-
1 כוס קמח לבן
-
1/2 כוס קורנפלור
-
4 ביצים M
-
2 כוסות פירורי לחם מוזהבים
-
2 כוסות קורנפלקסלא ממותק או 2 שקיות תפוצ'יס/ביסלי ברביקיו
-
2 כפיות שטוחות אבקת בצל
-
2 כפיות שטוחות שום גבישי
-
2 כפיות שטוחות פפריקה מתוקה
-
1 כפית שטוחה שבבי צ’ילי יבש
-
2 כפיות שטוחות פטרוזיליה יבשהאו אורגנו
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
תפוחי אדמה
-
6 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
-
1 כפית שטוחה אבקת בצל
-
1 כפית שטוחה שום גבישי
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פטרוזיליה יבשהאו אורגנו
אופן הכנה
- מכינים את העוף: מערבבים בקערה קמח וקורנפלור.
- בקערה שנייה טורפים ביצים.
- בקערה שלישית שמים את כל התבלינים של העוף, פירורי לחם ושוברים פנימה את הקורנפלקס או הביסלי/תפוצ’יפס. חשוב לשבור גס שישארו צ’אנקים. מערבבים.
- מצפים את העוף בקמח עם הקורנפלור ממש מכל הצדדים.
- מעבירים את העוף לבלילת הביצים ומצפים מכל צדדיו.
- מעבירים לתערובת הציפוי ומצפים היטב. אם יש חלק שלא מצופה מחזירים לביצים ושוב לציפוי.
- מניחים את חלקי העוף על תבנית האייר פריי של התנור.
- מכינים את תפוחי האדמה: חותכים את תפוחי האדמה לפלחים, מתיזים תרסיס שמן זית ומתבלים עם התבלינים. מערבבים היטב ומניחים לצד העוף בתבנית.
- אופים בתנור על תכנית אייר פריי על 200 מעלות למשך 30 דקות ואז על 170 מעלות למשך 30 דקות נוספות או עד הזהבה.
אופן הכנה
- מכינים את העוף: מערבבים בקערה קמח וקורנפלור.
- בקערה שנייה טורפים ביצים.
- בקערה שלישית שמים את כל התבלינים של העוף, פירורי לחם ושוברים פנימה את הקורנפלקס או הביסלי/תפוצ’יפס. חשוב לשבור גס שישארו צ’אנקים. מערבבים.
- מצפים את העוף בקמח עם הקורנפלור ממש מכל הצדדים.
- מעבירים את העוף לבלילת הביצים ומצפים מכל צדדיו.
- מעבירים לתערובת הציפוי ומצפים היטב. אם יש חלק שלא מצופה מחזירים לביצים ושוב לציפוי.
- מניחים את חלקי העוף על תבנית האייר פריי של התנור.
- מכינים את תפוחי האדמה: חותכים את תפוחי האדמה לפלחים, מתיזים תרסיס שמן זית ומתבלים עם התבלינים. מערבבים היטב ומניחים לצד העוף בתבנית.
- אופים בתנור על תכנית אייר פריי על 200 מעלות למשך 30 דקות ואז על 170 מעלות למשך 30 דקות נוספות או עד הזהבה.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן