פריך ונמתח: רצועות מוצרלה בפרורי לחם

אין משהו יותר כיף מאצבעות מוצרלה פריכות לנשנוש מנחם. עם סיר הטיגון של ברימאג והמתכון שלנו אתם גם תוכלו להכין בקלות את הביס הקראנצ'י המושלם הזה
אין משהו יותר כיף מאצבעות מוצרלה פריכות לנשנוש מנחם. עם סיר הטיגון של ברימאג והמתכון שלנו אתם גם תוכלו להכין בקלות את הביס הקראנצ'י המושלם הזה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2865
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2864.9 קק״ל 2864.9 קק״ל
    פחמימות 257.6 גרם 257.6 גרם
    שומן 132.6 גרם 132.6 גרם
    נתרן 5476.3 מ״ג 5476.3 מ״ג
    חלבון 151.0 גרם 151.0 גרם
    סיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 52.9 גרם 52.9 גרם
    כולסטרול 1358.6 מ״ג 1358.6 מ״ג
    סידן 1914.2 מ״ג 1914.2 מ״ג
    ברזל 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 1124.9 מ״ג 1124.9 מ״ג
    אבץ 13.0 מ״ג 13.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2865
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2864.9 קק״ל 2864.9 קק״ל
    פחמימות 257.6 גרם 257.6 גרם
    שומן 132.6 גרם 132.6 גרם
    נתרן 5476.3 מ״ג 5476.3 מ״ג
    חלבון 151.0 גרם 151.0 גרם
    סיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 52.9 גרם 52.9 גרם
    כולסטרול 1358.6 מ״ג 1358.6 מ״ג
    סידן 1914.2 מ״ג 1914.2 מ״ג
    ברזל 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 1124.9 מ״ג 1124.9 מ״ג
    אבץ 13.0 מ״ג 13.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מנות ראשונות
מערכת Foody
X

9 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון


אופן הכנה

  1. חותכים מוצרלה לרצועות עבות.
  2. טורפים בקערה את הביצים עם הקמח והתבלינים. טובלים את רצועות המוצרלה בבלילת הביצים ולאחר מכן מצפים בפרורי הלחם. מעבירים למקרר למשך 45 דקות, מוציאים וחוזרים על פעולת הציפוי בשנית.
  3. מניחים בתחתית סיר הטיגון את שמן הקנולה ומעליו את רצועות המוצרלה. מכוונים לדרגת חום 4 למשך 4 דקות. לאחר 2 דקות פיתחו את המכשיר וסובבו את אצבעות הגבינה כך שיצרבו מכל הכיוונים.
  4. מוציאים מסיר הטיגון ומניחים בצלחת עם נייר סופג לספיגת שאריות השמן ומגישים.

    אצבעות מוצרלה עם סיר הטיגון של ברימאג
    אצבעות מוצרלה עם סיר הטיגון של ברימאג


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פריך ונמתח: רצועות מוצרלה בפרורי לחם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לא מומלץ כלל, הרצועות המטוגנות טעימות ביותר מיד לאחר ההכנה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות