פריך ונמתח: רצועות מוצרלה בפרורי לחם
אין משהו יותר כיף מאצבעות מוצרלה פריכות לנשנוש מנחם. עם סיר הטיגון של ברימאג והמתכון שלנו אתם גם תוכלו להכין בקלות את הביס הקראנצ'י המושלם הזה
אין משהו יותר כיף מאצבעות מוצרלה פריכות לנשנוש מנחם. עם סיר הטיגון של ברימאג והמתכון שלנו אתם גם תוכלו להכין בקלות את הביס הקראנצ'י המושלם הזה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2864.9 קק״ל 2864.9 קק״לפחמימות 257.6 גרם 257.6 גרםשומן 132.6 גרם 132.6 גרםנתרן 5476.3 מ״ג 5476.3 מ״גחלבון 151.0 גרם 151.0 גרםסיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרםשומן רווי 52.9 גרם 52.9 גרםכולסטרול 1358.6 מ״ג 1358.6 מ״גסידן 1914.2 מ״ג 1914.2 מ״גברזל 8.9 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 1124.9 מ״ג 1124.9 מ״גאבץ 13.0 מ״ג 13.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות2865
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2864.9 קק״ל 2864.9 קק״לפחמימות 257.6 גרם 257.6 גרםשומן 132.6 גרם 132.6 גרםנתרן 5476.3 מ״ג 5476.3 מ״גחלבון 151.0 גרם 151.0 גרםסיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרםשומן רווי 52.9 גרם 52.9 גרםכולסטרול 1358.6 מ״ג 1358.6 מ״גסידן 1914.2 מ״ג 1914.2 מ״גברזל 8.9 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 1124.9 מ״ג 1124.9 מ״גאבץ 13.0 מ״ג 13.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 2865 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם גבינת מוצרלה
-
4 ביצים L
-
1 חבילה פירורי לחם
-
8 כפות קמח לבן
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
טיגון
-
3 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- חותכים מוצרלה לרצועות עבות.
- טורפים בקערה את הביצים עם הקמח והתבלינים. טובלים את רצועות המוצרלה בבלילת הביצים ולאחר מכן מצפים בפרורי הלחם. מעבירים למקרר למשך 45 דקות, מוציאים וחוזרים על פעולת הציפוי בשנית.
- מניחים בתחתית סיר הטיגון את שמן הקנולה ומעליו את רצועות המוצרלה. מכוונים לדרגת חום 4 למשך 4 דקות. לאחר 2 דקות פיתחו את המכשיר וסובבו את אצבעות הגבינה כך שיצרבו מכל הכיוונים.
- מוציאים מסיר הטיגון ומניחים בצלחת עם נייר סופג לספיגת שאריות השמן ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים מוצרלה לרצועות עבות.
- טורפים בקערה את הביצים עם הקמח והתבלינים. טובלים את רצועות המוצרלה בבלילת הביצים ולאחר מכן מצפים בפרורי הלחם. מעבירים למקרר למשך 45 דקות, מוציאים וחוזרים על פעולת הציפוי בשנית.
- מניחים בתחתית סיר הטיגון את שמן הקנולה ומעליו את רצועות המוצרלה. מכוונים לדרגת חום 4 למשך 4 דקות. לאחר 2 דקות פיתחו את המכשיר וסובבו את אצבעות הגבינה כך שיצרבו מכל הכיוונים.
- מוציאים מסיר הטיגון ומניחים בצלחת עם נייר סופג לספיגת שאריות השמן ומגישים.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (8)
האם אפשר להכין מראש ולחמם?
לא מומלץ כלל, הרצועות המטוגנות טעימות ביותר מיד לאחר ההכנה