פרנץ’ טוסט קלאסי מהחלה שנשארה משבת
אחד הדברים שילדים הכי אוהבים לאכול זה פרנץ' טוסט מהחלה שנשארה משבת. אז קבלו מתכון טעים לקלאסיקה שכבר מזמן הפכה להיות ישראלית
אחד הדברים שילדים הכי אוהבים לאכול זה פרנץ' טוסט מהחלה שנשארה משבת. אז קבלו מתכון טעים לקלאסיקה שכבר מזמן הפכה להיות ישראלית
- ליאת מועלם
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 242.1 קק״ל 1452.5 קק״לפחמימות 33.5 גרם 201.2 גרםשומן 8.3 גרם 50.0 גרםנתרן 349.4 מ״ג 2096.4 מ״גחלבון 9.1 גרם 54.8 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.5 גרםשומן רווי 3.4 גרם 20.5 גרםכולסטרול 109.2 מ״ג 655.4 מ״גסידן 100.9 מ״ג 605.2 מ״גברזל 1.9 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 143.3 מ״ג 860.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.8 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות242
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 242.1 קק״ל 1452.5 קק״לפחמימות 33.5 גרם 201.2 גרםשומן 8.3 גרם 50.0 גרםנתרן 349.4 מ״ג 2096.4 מ״גחלבון 9.1 גרם 54.8 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.5 גרםשומן רווי 3.4 גרם 20.5 גרםכולסטרול 109.2 מ״ג 655.4 מ״גסידן 100.9 מ״ג 605.2 מ״גברזל 1.9 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 143.3 מ״ג 860.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 242 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 פרוסות חלה טרייה
-
1 כוס חלב 3%
-
2 ביצים L
-
2 כפות דבש
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כפית קינמון טחון
-
20 גרם חמאה
אופן הכנה
- טורפים בקערה חלב, ביצים, דבש, תמצית וניל וקינמון.
- טובלים כל פרוסה בבלילה משני הצדדים לספיגה מלאה.
- מחממים מחבת על כיריים לאש בינונית ומוסיפים את החמאה עד שהיא נמסה ומצפה באופן אחיד את תחתית המחבת.
- מניחים על החמאה המומסת את הלחם הספוג ומטגנים כ-3 דקות עד להשחמה יפה בתחתית, הופכים ומטגנים גם את הצד השני. מטפטפים את הדבש על החלק העליון ומבשלים כדקה אחת, או עד שהדבש מתחיל לבעבע. הופכים את הלחם ומשחימים את הצד השני.
- מעבירים לצלחת הגשה עם גלידה או תוספת אחרת שאתם אוהבים.
אופן הכנה
- טורפים בקערה חלב, ביצים, דבש, תמצית וניל וקינמון.
- טובלים כל פרוסה בבלילה משני הצדדים לספיגה מלאה.
- מחממים מחבת על כיריים לאש בינונית ומוסיפים את החמאה עד שהיא נמסה ומצפה באופן אחיד את תחתית המחבת.
- מניחים על החמאה המומסת את הלחם הספוג ומטגנים כ-3 דקות עד להשחמה יפה בתחתית, הופכים ומטגנים גם את הצד השני. מטפטפים את הדבש על החלק העליון ומבשלים כדקה אחת, או עד שהדבש מתחיל לבעבע. הופכים את הלחם ומשחימים את הצד השני.
- מעבירים לצלחת הגשה עם גלידה או תוספת אחרת שאתם אוהבים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן