פרעצל קטן ומתוק מצופה בשוקולד וסוכריות צבעוניות

מאפים מתוקים שכיף לנשנש! פרעצל בציפוי שוקולד מריר (או חלב) שסוגר פינה בצורך העז למתוק שעולה לא פעם במהלך היום!
מאפים מתוקים שכיף לנשנש! פרעצל בציפוי שוקולד מריר (או חלב) שסוגר פינה בצורך העז למתוק שעולה לא פעם במהלך היום!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    325
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 324.8 קק״ל 3897.5 קק״ל
    פחמימות 48.6 גרם 583.6 גרם
    שומן 11.1 גרם 133.1 גרם
    נתרן 93.4 מ״ג 1120.6 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 87.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 32.2 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 77.3 גרם
    כולסטרול 36.6 מ״ג 439.2 מ״ג
    סידן 40.9 מ״ג 490.3 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 181.7 מ״ג 2179.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 12.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    325
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 324.8 קק״ל 3897.5 קק״ל
    פחמימות 48.6 גרם 583.6 גרם
    שומן 11.1 גרם 133.1 גרם
    נתרן 93.4 מ״ג 1120.6 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 87.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 32.2 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 77.3 גרם
    כולסטרול 36.6 מ״ג 439.2 מ״ג
    סידן 40.9 מ״ג 490.3 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 181.7 מ״ג 2179.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 12.3 מ״ג
    סגור

תראו כמה מגרים הפרעצלים הקטנים והמתוקים האלה בציפוי שוקולד וסוכריות צבעוניות! כמו שקונים בקניונים או קולנוע, אבל הרבה יותר טעימים ומשודרגים. תוכלו להכין אותם בקלות בבית ולהפתיע את בני המשפחה בקינוח לא שגרתי.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

בישול

הברשה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מוסיפים לקערת מיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים ובעזרת פונקציית השקילה המשולבת שוקלים את הקמח, השמרים, החמאה, הסוכר, המלח והחלב. לשים על מהירות איטית כ-15 דקות לבצק אחיד ורך.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים 30-50 דקות.
  3. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים, יוצרים מכל חלק גליל ארוך ומעצבים אותו לצורה של פרעצל.
  4. מניחים את הפרעצלים המוכנים בתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים ומתפיחים שוב כ-30 דקות.
  5. מביאים את המים והסודה לשתייה לרתיחה בסיר גדול ומחממים תנור ל-200 מעלות.
  6. מבשלים את הפרעצלים דקה-שתיים (יש להפוך אותם באמצע הבישול).
  7. מניחים את הפרעצלים המבושלים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ואופים כ-15 דקות להשחמה יפה.
  8. כשהפרעצלים מוכנים, טובלים כל חצי פרעצל בשוקולד מומס, מפזרים סוכריות צבעוניות ומחכים שהשוקולד יתקשה.
פרצעל מתוק מצופה שוקולד1
פרעצל מתוק מצופה שוקולד. צילום: חיה טבואדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות