-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 324.8 קק״ל 3897.5 קק״לפחמימות 48.6 גרם 583.6 גרםשומן 11.1 גרם 133.1 גרםנתרן 93.4 מ״ג 1120.6 מ״גחלבון 7.3 גרם 87.9 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 32.2 גרםשומן רווי 6.4 גרם 77.3 גרםכולסטרול 36.6 מ״ג 439.2 מ״גסידן 40.9 מ״ג 490.3 מ״גברזל 1.7 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 181.7 מ״ג 2179.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 12.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-25 דק׳
-
קלוריות325
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 324.8 קק״ל 3897.5 קק״לפחמימות 48.6 גרם 583.6 גרםשומן 11.1 גרם 133.1 גרםנתרן 93.4 מ״ג 1120.6 מ״גחלבון 7.3 גרם 87.9 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 32.2 גרםשומן רווי 6.4 גרם 77.3 גרםכולסטרול 36.6 מ״ג 439.2 מ״גסידן 40.9 מ״ג 490.3 מ״גברזל 1.7 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 181.7 מ״ג 2179.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 12.3 מ״גסגור
תראו כמה מגרים הפרעצלים הקטנים והמתוקים האלה בציפוי שוקולד וסוכריות צבעוניות! כמו שקונים בקניונים או קולנוע, אבל הרבה יותר טעימים ומשודרגים. תוכלו להכין אותם בקלות בבית ולהפתיע את בני המשפחה בקינוח לא שגרתי.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-25 דק׳ | קלוריות 325 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מוסיפים לקערת מיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים ובעזרת פונקציית השקילה המשולבת שוקלים את הקמח, השמרים, החמאה, הסוכר, המלח והחלב. לשים על מהירות איטית כ-15 דקות לבצק אחיד ורך.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים 30-50 דקות.
- מחלקים את הבצק ל-12 חלקים, יוצרים מכל חלק גליל ארוך ומעצבים אותו לצורה של פרעצל.
- מניחים את הפרעצלים המוכנים בתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים ומתפיחים שוב כ-30 דקות.
- מביאים את המים והסודה לשתייה לרתיחה בסיר גדול ומחממים תנור ל-200 מעלות.
- מבשלים את הפרעצלים דקה-שתיים (יש להפוך אותם באמצע הבישול).
- מניחים את הפרעצלים המבושלים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ואופים כ-15 דקות להשחמה יפה.
- כשהפרעצלים מוכנים, טובלים כל חצי פרעצל בשוקולד מומס, מפזרים סוכריות צבעוניות ומחכים שהשוקולד יתקשה.
אופן הכנה
- מוסיפים לקערת מיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים ובעזרת פונקציית השקילה המשולבת שוקלים את הקמח, השמרים, החמאה, הסוכר, המלח והחלב. לשים על מהירות איטית כ-15 דקות לבצק אחיד ורך.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים 30-50 דקות.
- מחלקים את הבצק ל-12 חלקים, יוצרים מכל חלק גליל ארוך ומעצבים אותו לצורה של פרעצל.
- מניחים את הפרעצלים המוכנים בתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים ומתפיחים שוב כ-30 דקות.
- מביאים את המים והסודה לשתייה לרתיחה בסיר גדול ומחממים תנור ל-200 מעלות.
- מבשלים את הפרעצלים דקה-שתיים (יש להפוך אותם באמצע הבישול).
- מניחים את הפרעצלים המבושלים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ואופים כ-15 דקות להשחמה יפה.
- כשהפרעצלים מוכנים, טובלים כל חצי פרעצל בשוקולד מומס, מפזרים סוכריות צבעוניות ומחכים שהשוקולד יתקשה.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן