באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

פשטידת פסטה ופרגיות

אוהבים חמין מקרוני אבל אין לכם סבלנות לחכות לילה שלם? למה שלא תכינו פשטידת פסטה ופרגיות במחצית מהזמן? ארוחה שלמה במכשיר אחד ובקלות
אוהבים חמין מקרוני אבל אין לכם סבלנות לחכות לילה שלם? למה שלא תכינו פשטידת פסטה ופרגיות במחצית מהזמן? ארוחה שלמה במכשיר אחד ובקלות
  • Ninja
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    484
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 484.1 קק״ל 2904.7 קק״ל
    פחמימות 59.3 גרם 356.1 גרם
    שומן 15.8 גרם 94.5 גרם
    נתרן 739.4 מ״ג 4436.5 מ״ג
    חלבון 24.5 גרם 147.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 5.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.8 מ״ג 82.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 90.0 מ״ג 540.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    484
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 484.1 קק״ל 2904.7 קק״ל
    פחמימות 59.3 גרם 356.1 גרם
    שומן 15.8 גרם 94.5 גרם
    נתרן 739.4 מ״ג 4436.5 מ״ג
    חלבון 24.5 גרם 147.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 5.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.8 מ״ג 82.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 90.0 מ״ג 540.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
Ninja
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לרצועות דקות ואת תפוחי האדמה לפרוסות בעובי 1 ס”מ.
  2. שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומעבירים לתכניתבישול/צריבה ומוסיפים טמפרטורה למשך 30 דקות. ממלאים במים רותחים וממליחים היטב.
  3. מוסיפים את הספגטי ומבשלים בסיר עד שהספגטי מוכן אל דנטה. מסננים.
  4. באותו סיר שמים שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא רך לגמרי. מוציאים החוצה ומערבבים עם הפסטה המבושלת.
  5. מוסיפים לסיר את הפרגיות, ממליחים ומפלפלים וממשיכים לטגן עוד 5 דקות או עד שהעוף מזהיב. מוציאים החוצה לקערה.
  6. מרכיבים: שמים 5 כפות שמן בתחתית הסיר ומניחים בתחתית הסיר פרוסות תפוחי אדמה. מניחים מעל 1/2 מכמות הפסטה והבצל ומעליה, באמצע, שמים את הפרגיות. שימו לב שהפרגיות לא מגיעות לדפנות הסיר.
  7. מכסים עם יתרת הספגטי ומהדקים היטב.
  8. סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית טיגון באוויר חם למשך 10 דקות.
  9. פותחים את המכסה ומחליפים למכסה סיר הלחץ.
  10. בוחרים בתכנית בישול איטי בעוצמת חום גבוהה ל-5 שעות ולוחצים על התחל. בסיום הבישול בודקים אם הספגטי יציב וזהוב. אם לא, אפשר להשאיר עוד שעה. הופכים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידת פסטה ופרגיות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות