-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 484.1 קק״ל 2904.7 קק״לפחמימות 59.3 גרם 356.1 גרםשומן 15.8 גרם 94.5 גרםנתרן 739.4 מ״ג 4436.5 מ״גחלבון 24.5 גרם 147.0 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 5.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.8 מ״ג 82.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 90.0 מ״ג 540.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 5 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות484
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 484.1 קק״ל 2904.7 קק״לפחמימות 59.3 גרם 356.1 גרםשומן 15.8 גרם 94.5 גרםנתרן 739.4 מ״ג 4436.5 מ״גחלבון 24.5 גרם 147.0 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 5.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.8 מ״ג 82.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 90.0 מ״ג 540.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 5 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 484 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן קנולה
-
3 בצלים בינונייםקלופים
-
400 גרם סטייק פרגיתחתוך לקוביות
-
5 כפות שמן קנולה
-
2 תפוחי אדמה בינונייםקלופים
-
750 גרם פסטה ספגטי
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- חותכים את הבצל לרצועות דקות ואת תפוחי האדמה לפרוסות בעובי 1 ס”מ.
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומעבירים לתכניתבישול/צריבה ומוסיפים טמפרטורה למשך 30 דקות. ממלאים במים רותחים וממליחים היטב.
- מוסיפים את הספגטי ומבשלים בסיר עד שהספגטי מוכן אל דנטה. מסננים.
- באותו סיר שמים שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא רך לגמרי. מוציאים החוצה ומערבבים עם הפסטה המבושלת.
- מוסיפים לסיר את הפרגיות, ממליחים ומפלפלים וממשיכים לטגן עוד 5 דקות או עד שהעוף מזהיב. מוציאים החוצה לקערה.
- מרכיבים: שמים 5 כפות שמן בתחתית הסיר ומניחים בתחתית הסיר פרוסות תפוחי אדמה. מניחים מעל 1/2 מכמות הפסטה והבצל ומעליה, באמצע, שמים את הפרגיות. שימו לב שהפרגיות לא מגיעות לדפנות הסיר.
- מכסים עם יתרת הספגטי ומהדקים היטב.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית טיגון באוויר חם למשך 10 דקות.
- פותחים את המכסה ומחליפים למכסה סיר הלחץ.
- בוחרים בתכנית בישול איטי בעוצמת חום גבוהה ל-5 שעות ולוחצים על התחל. בסיום הבישול בודקים אם הספגטי יציב וזהוב. אם לא, אפשר להשאיר עוד שעה. הופכים ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את הבצל לרצועות דקות ואת תפוחי האדמה לפרוסות בעובי 1 ס”מ.
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומעבירים לתכניתבישול/צריבה ומוסיפים טמפרטורה למשך 30 דקות. ממלאים במים רותחים וממליחים היטב.
- מוסיפים את הספגטי ומבשלים בסיר עד שהספגטי מוכן אל דנטה. מסננים.
- באותו סיר שמים שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא רך לגמרי. מוציאים החוצה ומערבבים עם הפסטה המבושלת.
- מוסיפים לסיר את הפרגיות, ממליחים ומפלפלים וממשיכים לטגן עוד 5 דקות או עד שהעוף מזהיב. מוציאים החוצה לקערה.
- מרכיבים: שמים 5 כפות שמן בתחתית הסיר ומניחים בתחתית הסיר פרוסות תפוחי אדמה. מניחים מעל 1/2 מכמות הפסטה והבצל ומעליה, באמצע, שמים את הפרגיות. שימו לב שהפרגיות לא מגיעות לדפנות הסיר.
- מכסים עם יתרת הספגטי ומהדקים היטב.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית טיגון באוויר חם למשך 10 דקות.
- פותחים את המכסה ומחליפים למכסה סיר הלחץ.
- בוחרים בתכנית בישול איטי בעוצמת חום גבוהה ל-5 שעות ולוחצים על התחל. בסיום הבישול בודקים אם הספגטי יציב וזהוב. אם לא, אפשר להשאיר עוד שעה. הופכים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן