פתיח מושלם לארוחת החג: קרפצ’יו דג של מסעדת “בסטה”
הבסטה היא מסעדת הכתר של שוק הכרמל אשר דוגלת בפרודוקטים האיכותיים והטריים ביותר. בפרק הזה נלמד להכין קרפצ'יו דג - מנת פתיחה אהובה בהשראת המתכון של מסעדת 'בסטה'
הבסטה היא מסעדת הכתר של שוק הכרמל אשר דוגלת בפרודוקטים האיכותיים והטריים ביותר. בפרק הזה נלמד להכין קרפצ'יו דג - מנת פתיחה אהובה בהשראת המתכון של מסעדת 'בסטה'
- דניאל רגבי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 450.1 קק״ל 450.1 קק״לפחמימות 8.8 גרם 8.8 גרםשומן 22.4 גרם 22.4 גרםנתרן 1358.6 מ״ג 1358.6 מ״גחלבון 52.3 גרם 52.3 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרםשומן רווי 3.1 גרם 3.1 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 122.6 מ״גסידן 70.7 מ״ג 70.7 מ״גברזל 2.0 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 1356.1 מ״ג 1356.1 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות450
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 450.1 קק״ל 450.1 קק״לפחמימות 8.8 גרם 8.8 גרםשומן 22.4 גרם 22.4 גרםנתרן 1358.6 מ״ג 1358.6 מ״גחלבון 52.3 גרם 52.3 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרםשומן רווי 3.1 גרם 3.1 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 122.6 מ״גסידן 70.7 מ״ג 70.7 מ״גברזל 2.0 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 1356.1 מ״ג 1356.1 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״גסגור
בכל פרק של ‘מנת הדגל’ דניאל רגבי מבקר באחת המסעדות הטובות בישראל, אוכל את מנת הדגל שלהן, ומנסה ללמד אתכם איך להכין את המנה במטבח הביתי. הפעם נבקר בבסטה, מסעדת שוק עם מנות משתנות בהתאם לסחורה בכל יום
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 450 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 פילה דג לבןמסוג מהי מהי, או דג אחר שאוהבים
-
1 עגבניות תמר בינונית
-
1 לימון בינוני
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
2 כפות שמן זיתאו לפי הצורך
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- פורסים את הפילה בסכין חדה ומסדרים את הפרוסות בצלחת הגשה.
- חוצים לרבעים את העגבנייה ומפזרים (סוחטים) את הזרעים מעל פרוסות הדג.
- מזלפים הרבה שמן זית על הדג.
- מתבלים במלח פלפל ולימון.
- פורסים פלפל חריף ומקשטים. אפשר להוסיף עשבי תבלין לפי טעם.
אופן הכנה
- פורסים את הפילה בסכין חדה ומסדרים את הפרוסות בצלחת הגשה.
- חוצים לרבעים את העגבנייה ומפזרים (סוחטים) את הזרעים מעל פרוסות הדג.
- מזלפים הרבה שמן זית על הדג.
- מתבלים במלח פלפל ולימון.
- פורסים פלפל חריף ומקשטים. אפשר להוסיף עשבי תבלין לפי טעם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
Looks amazing
מנה מהממת! פשוטה וטעימה
סגרתם לי את הפיננ עם המנה הזו. תודה!