צ’ורוס קלאסיים של עדי קלינגהופר
- עדי קלינגהופר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 144.9 קק״ל 2173.7 קק״לפחמימות 22.4 גרם 336.3 גרםשומן 5.4 גרם 80.8 גרםנתרן 74.8 מ״ג 1121.8 מ״גחלבון 2.2 גרם 32.4 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.3 גרםשומן רווי 3.0 גרם 44.4 גרםכולסטרול 45.2 מ״ג 678.4 מ״גסידן 7.3 מ״ג 110.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 22.4 מ״ג 335.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות145
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 144.9 קק״ל 2173.7 קק״לפחמימות 22.4 גרם 336.3 גרםשומן 5.4 גרם 80.8 גרםנתרן 74.8 מ״ג 1121.8 מ״גחלבון 2.2 גרם 32.4 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.3 גרםשומן רווי 3.0 גרם 44.4 גרםכולסטרול 45.2 מ״ג 678.4 מ״גסידן 7.3 מ״ג 110.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 22.4 מ״ג 335.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.7 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 145 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
טיגון
ציפוי
אופן הכנה
- בסיר מביאים לרתיחה את המים עם החמאה, סוכר ומלח.
- מיד ברתיחה מורידים את הסיר מהגז, מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומערבבים היטב עם כף עץ עד שהכול מתאחד והופך לבצק.
- מחזירים את הסיר לגז לכמה רגעים ומערבבים עד שהבצק מתייבש מעט. מעבירים אותו למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים 10 דקות, עד שהבצק מתקרר מעט.
- בינתיים מחממים שמן לטיגון עמוק.
- אחרי שהבצק התקרר, מוסיפים לקערת המיקסר את הביצים אחת אחרי השנייה ומעבדים עד איחוד.
- מעבירים את המסה לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים לשמן החם (170 מעלות) צינורות של צ’ורוס.
- מטגנים עד הזהבה ומעבירים לקערה עם סוכר וקינמון. מצפים ומעבירים לצלחת הגשה.
אופן הכנה
- בסיר מביאים לרתיחה את המים עם החמאה, סוכר ומלח.
- מיד ברתיחה מורידים את הסיר מהגז, מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומערבבים היטב עם כף עץ עד שהכול מתאחד והופך לבצק.
- מחזירים את הסיר לגז לכמה רגעים ומערבבים עד שהבצק מתייבש מעט. מעבירים אותו למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים 10 דקות, עד שהבצק מתקרר מעט.
- בינתיים מחממים שמן לטיגון עמוק.
- אחרי שהבצק התקרר, מוסיפים לקערת המיקסר את הביצים אחת אחרי השנייה ומעבדים עד איחוד.
- מעבירים את המסה לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים לשמן החם (170 מעלות) צינורות של צ’ורוס.
- מטגנים עד הזהבה ומעבירים לקערה עם סוכר וקינמון. מצפים ומעבירים לצלחת הגשה.
הכנתם את המתכון?
תגובות (14)
יצא נוזלי ולא אחיד בכלל, בניגוד למה שרואים בסרטון למרות ששקלתי את כל המצרכים ועשיתי בדיוק מה שכתוב באופן ההכנה ובסרטון בסוף נאלצתי לזרוק הכל.
מצטערים לשמוע, אך חשוב מאוד להקפיד להיצמד לאופן ההכנה. והנה עוד מתכון מצויין לצ’ורוס שכדאי לך לנסות 🙂 https://foody.co.il/foody_recipe/%d7%a6%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%a1-%d7%a1%d7%a4%d7%a8%d7%93%d7%99-%d7%90%d7%a1%d7%9c%d7%99-%d7%91%d7%9c%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%9d/
יצא נוזלי ולא דומה בכלום לעיסה המשחתית שבסרטון. זרקתי הכל לפח.
מצטערים לשמוע. יש להקפיד ולהצמד לכמות המרכיבים שבמתכון הכתוב (רצוי להשתמש במשקל). את הבצק הרבוך (שמכינים בסיר) יש להעביר לקערת המיקסר ולערבב בוו הגיטרה במהירות בינונית גבוהה בכדי שיתקרר קצת. כשהבצק התקרר מעט יש להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה, לאט ולא בבת אחת תוך כדי פעולת הערבוב של המיקסר. עד שמיתקבלת תערובת אחידה ודביקה. בהצלחה!