צ’ורוס קלאסיים של עדי קלינגהופר

הגרסה הספרדית לסופגניות היא אחד הקינוחים הכי פריכים וכיפיים שאנחנו מכירים. בואו לגלות כמה קל להכין אותם בבית ואז לטבול בכל רוטב או ממרח שאוהבים
הגרסה הספרדית לסופגניות היא אחד הקינוחים הכי פריכים וכיפיים שאנחנו מכירים. בואו לגלות כמה קל להכין אותם בבית ואז לטבול בכל רוטב או ממרח שאוהבים
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    145
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 144.9 קק״ל 2173.7 קק״ל
    פחמימות 22.4 גרם 336.3 גרם
    שומן 5.4 גרם 80.8 גרם
    נתרן 74.8 מ״ג 1121.8 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 32.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.3 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 44.4 גרם
    כולסטרול 45.2 מ״ג 678.4 מ״ג
    סידן 7.3 מ״ג 110.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 22.4 מ״ג 335.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    145
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 144.9 קק״ל 2173.7 קק״ל
    פחמימות 22.4 גרם 336.3 גרם
    שומן 5.4 גרם 80.8 גרם
    נתרן 74.8 מ״ג 1121.8 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 32.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.3 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 44.4 גרם
    כולסטרול 45.2 מ״ג 678.4 מ״ג
    סידן 7.3 מ״ג 110.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 22.4 מ״ג 335.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סופגניות
עדי קלינגהופר
X

15 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בסיר מביאים לרתיחה את המים עם החמאה, סוכר ומלח.
  2. מיד ברתיחה מורידים את הסיר מהגז, מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומערבבים היטב עם כף עץ עד שהכול מתאחד והופך לבצק.
  3. מחזירים את הסיר לגז לכמה רגעים ומערבבים עד שהבצק מתייבש מעט. מעבירים אותו למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים 10 דקות, עד שהבצק מתקרר מעט.
  4. בינתיים מחממים שמן לטיגון עמוק.
  5. אחרי שהבצק התקרר, מוסיפים לקערת המיקסר את הביצים אחת אחרי השנייה ומעבדים עד איחוד.
  6. מעבירים את המסה לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים לשמן החם (170 מעלות) צינורות של צ’ורוס.
  7. מטגנים עד הזהבה ומעבירים לקערה עם סוכר וקינמון. מצפים ומעבירים לצלחת הגשה.  

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’ורוס קלאסיים של עדי קלינגהופר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    תום קופר

    יצא נוזלי ולא אחיד בכלל, בניגוד למה שרואים בסרטון למרות ששקלתי את כל המצרכים ועשיתי בדיוק מה שכתוב באופן ההכנה ובסרטון בסוף נאלצתי לזרוק הכל.

    Avatar
    ריקי גירון

    יצא נוזלי ולא דומה בכלום לעיסה המשחתית שבסרטון. זרקתי הכל לפח.

      Avatar
      מערכת Foody

      מצטערים לשמוע. יש להקפיד ולהצמד לכמות המרכיבים שבמתכון הכתוב (רצוי להשתמש במשקל). את הבצק הרבוך (שמכינים בסיר) יש להעביר לקערת המיקסר ולערבב בוו הגיטרה במהירות בינונית גבוהה בכדי שיתקרר קצת. כשהבצק התקרר מעט יש להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה, לאט ולא בבת אחת תוך כדי פעולת הערבוב של המיקסר. עד שמיתקבלת תערובת אחידה ודביקה. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות