צ’יפס בטעם של פעם – יונית צוקרמן מכינה צ’יפס מתנפח כמו בפלאפליות
יונית צוקרמן לוקחת אתכם למסע מופלא לפלאפליות של פעם ומכינה צ'יפס מתנפח כמו בפלאפל המיתולוגי של שוק בצלאל. ומה עוד? יש לה פטנט מושלם לצ'יפס דקיק ואחיד. יאמי!
יונית צוקרמן לוקחת אתכם למסע מופלא לפלאפליות של פעם ומכינה צ'יפס מתנפח כמו בפלאפל המיתולוגי של שוק בצלאל. ומה עוד? יש לה פטנט מושלם לצ'יפס דקיק ואחיד. יאמי!
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1435.7 קק״ל 5742.9 קק״לפחמימות 59.2 גרם 236.7 גרםשומן 129.9 גרם 519.5 גרםנתרן 930.1 מ״ג 3720.6 מ״גחלבון 9.4 גרם 37.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרםשומן רווי 9.8 גרם 39.0 גרםכולסטרול 75.6 מ״ג 302.3 מ״גסידן 13.7 מ״ג 54.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 55.5 מ״ג 222.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות1436
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1435.7 קק״ל 5742.9 קק״לפחמימות 59.2 גרם 236.7 גרםשומן 129.9 גרם 519.5 גרםנתרן 930.1 מ״ג 3720.6 מ״גחלבון 9.4 גרם 37.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרםשומן רווי 9.8 גרם 39.0 גרםכולסטרול 75.6 מ״ג 302.3 מ״גסידן 13.7 מ״ג 54.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 55.5 מ״ג 222.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 1436 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 תפוחי אדמה בינוניים
-
1/2 ליטר שמן קנולה
לבלילה:
-
1 כוס קמח תופח
-
1 ביצה L
-
1 כף מיונז
-
1/2 כוס מי סודה
-
1/2 כפית כורכום
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית תבלין שווארמה
אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה.
- פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות באמצעות פרייבט שף של נעמן. איך עושים את זה? הכי פשוט! מכוונים ל- 1.5 בפרייבט שף ופשוט פורסים פרוסות.
- בקערה עמוקה ורחבה מערבבים את חומרי הבלילה היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה ונוזלית ממש כמו טחינה.
- מחממים שמן במחבת.
- כאשר השמן חם מאוד טובלים פרוסת תפוח אדמה בבלילה ומטגנים עד הזהבה מלאה של שני הצדדים.
- מגישים עם מיונז, קטשופ וטחינה.
אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה.
- פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות באמצעות פרייבט שף של נעמן. איך עושים את זה? הכי פשוט! מכוונים ל- 1.5 בפרייבט שף ופשוט פורסים פרוסות.
- בקערה עמוקה ורחבה מערבבים את חומרי הבלילה היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה ונוזלית ממש כמו טחינה.
- מחממים שמן במחבת.
- כאשר השמן חם מאוד טובלים פרוסת תפוח אדמה בבלילה ומטגנים עד הזהבה מלאה של שני הצדדים.
- מגישים עם מיונז, קטשופ וטחינה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
קטגוריות
- אוכל בלקני
- אוכל דרוזי
- אוכל שילדים אוהבים
- אוכל תימני
- ארוחה בשרית
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה מהירה
- ארוחה מושחתת
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ילדים
- ארוחת לילה
- בראנץ'
- יום העצמאות
- ל"ג בעומר
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכוני עמים ועדות
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים לחנוכה
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים עד 5 מצרכים
- מתכונים צמחוניים
- תבשילים
- תוספות
- תפוחי אדמה