קבלו את הטרנד החדש ברשת: רצועות חזה עוף פריכות בתנור
מסוג הטרנדים שאי אפשר להישאר אדישים אליהם, חזה עוף שפורסים לרצועות, משרים במרינדה, משפדים, צולים בתנור כ-10 דקות ויש לכם ביס פריך וטעים שאי אפשר להפסיק לזלול
מסוג הטרנדים שאי אפשר להישאר אדישים אליהם, חזה עוף שפורסים לרצועות, משרים במרינדה, משפדים, צולים בתנור כ-10 דקות ויש לכם ביס פריך וטעים שאי אפשר להפסיק לזלול
- גיל אטלן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 273.9 קק״ל 1095.6 קק״לפחמימות 16.0 גרם 64.2 גרםשומן 22.5 גרם 90.0 גרםנתרן 1786.4 מ״ג 7145.7 מ״גחלבון 4.2 גרם 16.8 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.4 גרםשומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 17.8 מ״ג 71.0 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 163.6 מ״ג 654.4 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-55 דק׳
-
קלוריות274
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 273.9 קק״ל 1095.6 קק״לפחמימות 16.0 גרם 64.2 גרםשומן 22.5 גרם 90.0 גרםנתרן 1786.4 מ״ג 7145.7 מ״גחלבון 4.2 גרם 16.8 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.4 גרםשומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 17.8 מ״ג 71.0 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 163.6 מ״ג 654.4 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-55 דק׳ | קלוריות 274 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 יחידות חזה עוף שלם
-
1/4 כוס שמן זית
-
1/4 כוס רוטב סויה
-
1/4 כוס רוטב צ’ילי חריף
-
1/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
4 כפות שומשום
-
4 שיני שום
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- משרים את שיפודי הבמבוק הארוכים במים במשך שעתיים במינימום - חובה!
- חוצים את חזה העוף לרוחבו ופורסים אותו לרצועות אורכיות, ברוחב של 1 סנטימטר.
- מעבירים לקערה רחבה, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.
- מוציאים מהמקרר ומשפדים את רצועות העוף על שיפודי הבמבוק המושרים (הבמבוק סופח מים - מה שימנע מהם להישרף) - כ-12 רצועות חזה עוף לכל שיפוד.
- מוזגים 2-3 כוסות מים לתבנית אפייה ומכניסים אותה לתחתית התנור - כל טפטופי השומן והצלייה יתנקזו למים, וזה יקל משמעותית על ניקיון התנור.
- מוציאים את הרשת מהתנור ומחממים אותו ל-180 מעלות על מצב טורבו גריל.
- תולים את רצועות העוף בין החריצים של הרשת כך שהשיפוד מחזיק אותם תלויים.
- מכניסים את הרשת לתנור החם וצולים כ-10 דקות עד שהרצועות שחומות ופריכות.
- מוציאים מהתנור, טובלים בכל מטבל שבא לכם ובתאבון.
אופן הכנה
- משרים את שיפודי הבמבוק הארוכים במים במשך שעתיים במינימום - חובה!
- חוצים את חזה העוף לרוחבו ופורסים אותו לרצועות אורכיות, ברוחב של 1 סנטימטר.
- מעבירים לקערה רחבה, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.
- מוציאים מהמקרר ומשפדים את רצועות העוף על שיפודי הבמבוק המושרים (הבמבוק סופח מים - מה שימנע מהם להישרף) - כ-12 רצועות חזה עוף לכל שיפוד.
- מוזגים 2-3 כוסות מים לתבנית אפייה ומכניסים אותה לתחתית התנור - כל טפטופי השומן והצלייה יתנקזו למים, וזה יקל משמעותית על ניקיון התנור.
- מוציאים את הרשת מהתנור ומחממים אותו ל-180 מעלות על מצב טורבו גריל.
- תולים את רצועות העוף בין החריצים של הרשת כך שהשיפוד מחזיק אותם תלויים.
- מכניסים את הרשת לתנור החם וצולים כ-10 דקות עד שהרצועות שחומות ופריכות.
- מוציאים מהתנור, טובלים בכל מטבל שבא לכם ובתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
נראה מצויין. אפשר להכין בנינג׳ה גריל? אולי י״ל תכנית air crisp?
האפקט והמרקם לא ייצא אותו הדבר, אבל בהחלט אפשר להכין