בוש קאבר דסקטופ

קבלו את הטרנד החדש ברשת: רצועות חזה עוף פריכות בתנור

מסוג הטרנדים שאי אפשר להישאר אדישים אליהם, חזה עוף שפורסים לרצועות, משרים במרינדה, משפדים, צולים בתנור כ-10 דקות ויש לכם ביס פריך וטעים שאי אפשר להפסיק לזלול
מסוג הטרנדים שאי אפשר להישאר אדישים אליהם, חזה עוף שפורסים לרצועות, משרים במרינדה, משפדים, צולים בתנור כ-10 דקות ויש לכם ביס פריך וטעים שאי אפשר להפסיק לזלול
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-55 דק׳
  • קלוריות
    274
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 273.9 קק״ל 1095.6 קק״ל
    פחמימות 16.0 גרם 64.2 גרם
    שומן 22.5 גרם 90.0 גרם
    נתרן 1786.4 מ״ג 7145.7 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 16.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.8 מ״ג 71.0 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 163.6 מ״ג 654.4 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-55 דק׳
  • קלוריות
    274
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 273.9 קק״ל 1095.6 קק״ל
    פחמימות 16.0 גרם 64.2 גרם
    שומן 22.5 גרם 90.0 גרם
    נתרן 1786.4 מ״ג 7145.7 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 16.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.8 מ״ג 71.0 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 163.6 מ״ג 654.4 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. משרים את שיפודי הבמבוק הארוכים במים במשך שעתיים במינימום - חובה!
  2. חוצים את חזה העוף לרוחבו ופורסים אותו לרצועות אורכיות, ברוחב של 1 סנטימטר.
  3. מעבירים לקערה רחבה, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
  4. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.
  5. מוציאים מהמקרר ומשפדים את רצועות העוף על שיפודי הבמבוק המושרים (הבמבוק סופח מים - מה שימנע מהם להישרף) - כ-12 רצועות חזה עוף לכל שיפוד.
  6. מוזגים 2-3 כוסות מים לתבנית אפייה ומכניסים אותה לתחתית התנור - כל טפטופי השומן והצלייה יתנקזו למים, וזה יקל משמעותית על ניקיון התנור.
  7. מוציאים את הרשת מהתנור ומחממים אותו ל-180 מעלות על מצב טורבו גריל.
  8. תולים את רצועות העוף בין החריצים של הרשת כך שהשיפוד מחזיק אותם תלויים.
  9. מכניסים את הרשת לתנור החם וצולים כ-10 דקות עד שהרצועות שחומות ופריכות.
  10. מוציאים מהתנור, טובלים בכל מטבל שבא לכם ובתאבון.
רצועות חזה עוף פריכים בתנור
רצועות חזה עוף פריכים בתנור. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רוני ניסן

    נראה מצויין. אפשר להכין בנינג׳ה גריל? אולי י״ל תכנית air crisp?

      Avatar
      מערכת Foody

      האפקט והמרקם לא ייצא אותו הדבר, אבל בהחלט אפשר להכין

קטגוריות

אביזרים

טכניקות